går inte ner i vikt trots träning Familjemiddagar är bra för dig

snabb bantning Familjemiddagar är bra för dig

Lyman kommer att fira 100-årsdagen den 10 december, och förutom att nå den milstolpen kommer dagen att vara speciell eftersom det är ett av de två gånger om året som hon vanligtvis ser sina barn. Lyman har en son och tre döttrar.

‘Jag tror inte att jag någonsin tänkt på att vara 100. Det är ett stort antal,’ sa hon. ‘Jag’ kommer troligen att tro det är bara en annan dag, men mina barn kommer alla lever 1000 mil bort. ‘

Människors upptagna scheman gör det svårare för dem att schemalägga familjens måltider, inklusive de med släktingar som kan vara seniorer som bor själv. Som svar svarar Helen Slagle och hennes man Wayne, ägare till DeKalbs hem i stället för Senior Care Office , uppmuntrande familjer i DeKalb, Ogle och Lee län att ta Sunday Dinner Pledge ett löfte att dela en måltid en gång i veckan med en senior familjemedlem.

När människor åldras börjar deras aptit naturligt avta. När det kombineras med ensamliv och andra möjliga fysiska sjukdomar kan det leda till viktminskning och en ohälsosam kost för seniorer, säger Slagle. att hjälpa till att mäta hur ofta äldre med sina familjer äter.

En senior med en minskande aptit är anledning till oro, särskilt om familj och vänner bor långt bort, sa Helen Slagle. Även med svag aptit är seniorer mer benägna att äta en måltid om de förenas av en älskling, sa hon.

Emellertid fann de att 75 procent av människor bara sitta ner för en familjemiddag med seniorrelaterade personer vid speciella tillfällen, evenemang eller semestrar, enligt ett pressmeddelande.

‘Vi går in i klientens hus och de vill inte äta, särskilt på egen hand, och de gillar att ha någon att äta med eller någon att laga dem en måltid,’ sa hon.

Bortsett från en tillfällig efterfrågan på rabarbertapp, är Lymans aptit inte det som brukade vara, sa hon. För två år sedan upplevde hon sin första svimningspell, som skulle återkomma oanmälda och utan anledning under de följande åren.

Hennes läkare rekommenderade att hon dricker mer vatten.

‘Här tänkte jag att jag var världens bästa vattendriker’, sa Lyman.

Att få familjer att dela en måltid är ett sätt att se till att äldre får de näringsämnen de behöver,
går inte ner i vikt trots träning Familjemiddagar är bra för dig
sa Slagle.

‘Det är ett uppdrag som jag antar att bara förbättra de äldre människornas liv och uppmuntra dem att äta och kanske uppmuntra familjerna att komma tillbaka med dessa seniorer och kanske ha en pant att äta en måltid i minst en månad, låt oss s säg på en söndag, ‘sa hon.

Människors upptagna scheman tillåter ofta inte längre tid för familjens måltider, sade Slagle. Även för seniorer som har mat levererad från tjänster som måltider på hjul kan äta känna sig ensam av en uppgift att hantera, tillade hon.

‘Vi’ upptäcker att kunder inte vill äta den maten för att de fortfarande äter ensam, och allt de vill ha är någon att sitta med dem och prata med dem och då kanske de kommer att äta, säger Slagle . ‘Alla är väldigt upptagna nu. De flesta arbetar.’

Hem Istället fann man också att hälften av familjer som bor nära ledande familjemedlemmar tror att de inte delar tillräckligt med måltider med de släktingarna och som ett resultat de saknar en viktig familjeanslutning.

Lymans barn har inte övergivit henne, och de är inte längre barn.

Hennes familj är spridd över hela landet, inklusive hennes äldsta son, som nu är 80 år.

Lyman har dock valt att stanna i DeKalb i huset där hon uppfostrade sin familj, bredvid Sycamore, staden där hon föddes.

Varje gång hon blir sjuk är Lymans tre barn och en handfull fostrar och barnbarn att ta hand om henne. Men under tiden vill Lyman att någon ska handla med, titta på Cubs-spel med och se till att hon är s återvinna vikten som hon förlorade efter en sjukdom.

‘De flesta försöker gå ner i vikt, men jag försöker få det,’ skrattade hon.

För stunderna mellan familjebesök tränar Hem istället och tilldelar vårdgivare att spendera tid med lokala seniorer. Det finns dock något att säga om familjen middagar, och de behöver inte schemaläggas bara på söndagar, sa Slagle.

‘Då har de en familjen måltid och en samling,’ sa hon. ‘På så sätt kommer familjerna att uppskatta seniorer i sitt liv, och pensionärerna kommer att uppskatta dem, och de’ ska äta mer, också. ‘

CommentedFight över SAFE Team money ratchets fram inför utfrågningen (2) Peru OKs polisutskott utgifter (2) länsstyrelsen säger en eller annan skatt behövs för fängelse renoveringar (2) Delade poliskommittéer träffas (2) Polis gemensamma tjänsteutskott rekommenderar vissa utgifter (2) Lokal ansträngning för att kombinera polis tjänster har försökt någon annanstans (2) Ta en resa till var den började och var inte rädd (1) SV-rådfrågor avdelningsutgifter (1) Sheriff varnar om ‘Microsoft’ dator / telefon bluff (1) Tillgänglig plats för ungdomar STEM-program (1)
går inte ner i vikt trots träning Familjemiddagar är bra för dig