gå snabbt ner i vikt Fasta att gå ner i vikt Fasta är ett snabbt sätt att gå ner i vikt

viktminskning tips Fasta att gå ner i vikt Fasta är ett snabbt sätt att gå ner i vikt

Hem Artiklar Viktminskning Artiklar Fastställa att gå ner i vikt Fasta är ett snabbt sätt att gå ner i vikt Fasta att gå ner i vikt Fasta är ett snabbt sätt att gå ner i vikt

Fasta att gå ner i vikt Fasta är ett snabbt sätt att gå ner i vikt

Av Mohamed Sabry den 8 november 2011 0

Miljoner människor över hela världen vill gå ner i vikt och leta efter det bästa sättet att bränna fett. De letar efter den bästa kosten, träningen eller den senaste viktminskningspillen. Men varför inte hålla det enkelt och naturligt?

Naturliga lösningar för det mesta är mycket användbara och effektivare än andra metoder. Ett av de naturliga sätten att gå ner i vikt och användas under mycket lång tid kan vara århundraden är fastande. Egentligen inte för många människor använder detta sätt att gå ner i vikt även om det är mycket effektivt.

Profeten Muhammed, islamets profet, sade något i den meningen att det värsta kärlet att fylla är magen. Egentligen är detta ordstäv så korrekt som fasta vilket innebär att inte fylla din mage har många hälsofördelar.

Fasta kan göras på ett antal sätt, var och en av dem är användbar för något. Jag kommer att nämna några av dem:

1Water Fast: Fasta helt från vatten är en av de typer av fasta som du kan göra. Du ska inte gå till en extrem nivå, till exempel, don vatten snabbt mer än tre dagar. Egentligen rekommenderar jag inte den här som förutom om du ska forta 12 timmar om dagen och dricka normalt de andra 12 timmarna,
gå snabbt ner i vikt Fasta att gå ner i vikt Fasta är ett snabbt sätt att gå ner i vikt
eftersom vatten är mycket viktigt för våra kroppar och vi behöver gå ner i vikt genom att bränna extra fett, inte bara förlora vikt.

2Juice Fastande: Den här är väldigt bra och lätt för många som vill gå ner i vikt. Hur det fungerar? Helt enkelt juice cantains socker och socker är den största fienden av viktminskning, när du konsumerar mer socker än din kropp behöver det kommer att lagras i kroppen som fet. Socker i saften är mycket lätt att smälta och absorberas på ditt blod vilket ger en hög dos socker på kort tid och din kropp behöver inte allt detta socker, så den normala åtgärden är att kroppen lagrar extra socker i form av fett. Så du kan undvika att få det lätt att få fett och hjälpa din kropp att gå ner i vikt genom att bränna extra fett för att ge sina behov av energi genom att fasta från juice.

3Dry Fast: det här är helt enkelt att äta bara torra frukter. För att göra det borde du bara äta torra frukter endast i ungefär tre dagar och bryta sedan fast med laxermedel. Detta är inte känt typ, men det sägs att det har mycket goda resultat.

4Färdig Fast: Den här är faktiskt gjord av muslimer varje år i en månad som heter Ramadan. De äter eller dricker inte någonting från gryningen till solnedgången, bryter sedan fast det med en frukt, en bulle med mjölk eller vatten och går sedan för att be (ge din kropp mycket kalorier efter den här långa tiden) då äter de huvudmåltiden Som lunchen på andra dagar äter de den andra måltiden strax före gryningen. Så två måltider åtskilda med ca 12 timmar av fullständig fasta. Detta har faktiskt många hälsofördelar en av dem är att gå ner i vikt. Du kan snabbt på det här sättet och dra nytta av det.

Jag hoppas att du tillämpar dessa tips på ditt liv eller det kommer att bli slöseri med tid att läsa det och göra ingenting än en annan artikel och göra ingenting och så vidare. BÖRJA NU. Om du vill prova viktminskningspiller bör du läsa sin artikel om var man kan köpa afrikansk mango först.
gå snabbt ner i vikt Fasta att gå ner i vikt Fasta är ett snabbt sätt att gå ner i vikt