hjälp med att gå ner i vikt Falsk historia påstår Trump smidda fysiska kontrollresultat

gå ner snabbt i vikt på en vecka Falsk historia påstår Trump smidda fysiska kontrollresultat

WASHINGTON President Donald Trump förfalskade inte resultaten av hans fysiska, trots påståenden av en historia som föreslog ett felstavat namn på Vita huset doktorn indikerade att läkaren aldrig underskrev på rapporten.

Washingtonpress-stycket baserade sitt påstående på ett vithusbetänkande som utfärdades i mitten av januari efter att Trump fysiskt uttalade presidenten i hälsa. Utgåvan felstavade ursprungligen namnet Trump physician, Ronny Jackson, som stavade förnamnet Ronnie. Uttalandet korrigerades inom en timme. Jacksons egna rapport, släpptes fyra dagar senare efter en presskonferens, stavade sitt namn korrekt och inkluderade fynd som matchade Vita husets utgåva.

Jackson sa att presidentens hälsa var utmärkt, även om han sa att Trump skulle kunna träna mer och förlora lite vikt och sade att Trump fick ett perfekt betyg på ett kognitivt screeningtest.

Det här är en del av The Associated Press pågående insats för att faktiskt kontrollera felaktigt information som delas ut på ett stort sätt, inklusive arbete med Facebook för att identifiera och minska cirkulationen av falska berättelser på plattformen.
hjälp med att gå ner i vikt Falsk historia påstår Trump smidda fysiska kontrollresultat