hur blir man smal snabbt Faror med att dricka munvatten

gå ner i vikt på 2 veckor Faror med att dricka munvatten

Fråga: Jag är en 40-årig återvinnande alkoholist som inte har haft en alkoholhaltig dryck på mer än fyra år. Bizarre nog var min sista dryck ett märke för mängder munnen som liknar Scope.

Det här övertygade mig om att jag var en hopplös alkoholist, trots att jag många gånger försökt säga att jag kunde kontrollera min dricka, var det sista Gulp av generiska Scope som äntligen gjorde något klickar fast i min tjocka skalle att jag på alla kostnader borde undvika alkohol under resten av mina dagar.

Mitt liv är nu underbart och jag har scope att tacka, åtminstone i en liten del. Det är ganska darnt klart att bara en alkoholist skulle dricka munvatten. Om du vet någon som gör det, kanske du vill försiktigt styra honom till närmaste AA-möte. Där möter han andra som i sina mörkaste timmar har gulped munvatten.

A: Tack för att du delar din berättelse. Du var smart att känna igen att dricka munvatten är ett allvarligt tecken på missbruk. Andra kanske inte. Vi hörde från en sorgsen änka: ‘Min man dog i februari från att dricka butiksvarumärket Listerine. Han hade varit i drickande binge i ungefär fyra veckor. Han gick av en lastbrygga.

‘Vi’ är inte säkra om fallet eller munvatten dödade honom. Allt jag vet är att mitt hjärta brister. Jag försökte så många gånger för att rädda honom, men jag kunde inte t. Dricka munvatten är dödligt. Jag råder alla med detta problem för att få hjälp! ‘

F: Jag har tagit sköldkörtelmedicin i årtionden. Dessutom tar jag amitriptylin, kalcium,
hur blir man smal snabbt Faror med att dricka munvatten
multivitaminer, Prempro och aspirin.

Min TSH-nivå är mellan 5 och 6 och min kolesterol är över 240. Jag är vegetarian och äter en mycket hälsosam diet med massor av frukter och grönsaker. Oavsett hur mycket jag tränar eller tittar på min kost, kan jag inte tysta att gå ner i vikt.

A: Många av dina symtom, som högt kolesterol, glesa ögonbryn, håravfall, depression och problem med att förlora vikt, överensstämmer med för lite sköldkörtelhormon. Din TSH (thyroidstimulerande hormon) är hög,
hur blir man smal snabbt Faror med att dricka munvatten
en annan indikation på otillräcklig sköldkörtelfunktion.

Östrogen (finns i Prempro) kan påverka ditt sköldkörteltest. Att ta sköldkörtel med multivitamin eller kalcium kan störa absorption och effektivitet.