hur går jag ner i vikt Fakultetsforskning erbjuder hälso tips för semestern

gå ner 5 kg på en månad Fakultetsforskning erbjuder hälso tips för semestern

Don försöker gå ner i vikt under semesterperioden, spendera tid med din familj och göra ett nytt år eller två. Dessa tips och några andra för ditt välbefinnande bygger på forskning vid University of Scranton-fakultetsmedlemmar.

Och så målet under semestern är viktvård, inte viktminskning. en registrerad dietist, min professionella råd är att undvika att börja ett viktminskningsprogram mellan Thanksgiving och New Year, eftersom en chans att lyckas är inte gynnsam, säger Dr. Grossman. med en kroppsvikt under semestern är att behålla din vikt från tacksägelse genom nyår, eftersom den genomsnittliga amerikanen vanligtvis får sju pund under dessa korta veckor. packa så viktigt denna semester

Att engagera sig i religiösa aktiviteter och spendera tid med familjen kan öka din känsla av välbefinnande och positiva känslor under semesterperioden. Detta ljudråd av Carole S.

viktigt är att bedriva aktiviteter som är meningsfulla för dig, och att du inte försöker göra för mycket, vilket skulle öka dina stressnivåer, säger Dr Slotterback. dags att sitta och diskutera med din familj vad som är viktigast för dem under semestern fastställer prioriteringar. De svar som ges kommer att vara överraskande enkla enligt Dr Slotterback, som förutom barnbrevet har analyserat dagböcker och korrespondens från soldater som tjänstgör utomlands under semesterperioden för att se vad som verkligen betyder mest för dem när de är borta från allt de vet . familjer fokuserar bara på de viktiga sakerna, denna enkla åtgärd kommer att minska din stress, säger Dr Slotterback.

till 45 procent av vuxna i USA kommer att fatta nyårsbeslut, och två tredjedelar av dessa resolutioner kommer att handla om livshotande hälsoproblem, säger doktor Norcross.
hur går jag ner i vikt Fakultetsforskning erbjuder hälso tips för semestern