hur många kalorier är ett kilo Falmouth man märkte en ‘inspiration’ efter tre viktminskning

gå ner i vikt fort Falmouth man märkte en ‘inspiration’ efter tre viktminskning

Han startade ett program som startade med små promenader, blev till korta joggar och kör nu 5 kilometer i taget och har förlorat 39lbs och kommer ner till ett vanligt kroppsindex (BMI).

Philip sa: ‘Jag känner nu fantastiskt, jag har en ny medicinsk nästa vecka och kan inte vänta med att se sjuksköterskans ansikte.’

Jan Sumpter, Philips Weight Watchers-ledare,
hur många kalorier är ett kilo Falmouth man märkte en 'inspiration' efter tre viktminskning
sa: ‘Han har varit så stor inspiration för mig själv och de övriga medlemmarna i Falmouth Weight Watchers-mötet. Han är bevis på att du kan gå ner i vikt och hålla av och hålla av med små subtila förändringar i dina matvanor medan du fortfarande njuter av en liten behandling varje dag. ‘

Philip tillade: ‘Jag känner mig fantastisk och gillar mig själv igen. Jag har tagit upp sport från att vara en total soffpotatis, jag kör, cyklar, kajak och simmerar. Min nästa utmaning är kickboxning.

‘I början var det svårt att vara en av några få män i mötet men jag blev alltid gjord för att känna mig välkommen och fick bra stöd från laget och andra medlemmar. Jag skulle uppmuntra någon att prova tyngdtittare att känna sig så bra som jag gör.’
hur många kalorier är ett kilo Falmouth man märkte en 'inspiration' efter tre viktminskning