hur ska jag gå ner i vikt Fasta Diet Spurs viktminskning och förbättrar sex och sömn

gå ner 5 kilo Fasta Diet Spurs viktminskning och förbättrar sex och sömn

Klippkalorier är ingen idé om en rolig tid. Men fasta förmåner går långt bortom en smalare kropp, finner en ny studie publicerad i JAMA Internal Medicine. Människor som åt mycket mindre i två år fann att de hade ljusare dagar och mer tillfredsställande nätter.

Resultaten kommer från en ny analys baserad på CALERIE 2-försöket, där forskare berättade för en grupp av 218 människor med allmänt hälsosam vikt att antingen minska 25% av deras totala kalorier i två år eller hålla sig till sina vanliga ätmönster. Dieten arbetade; folk som fastade förlorade i genomsnitt 10% av sin kroppsvikt, eller omkring 16,5 pund. Men forskarna tittade också på andra åtgärder under hela studien, inklusive livskvalitet, depression, sömn och sexuell funktion, med hjälp av standardiserade vågar.

Enligt de nya resultaten fick också viktminskare mycket: ljusare humör, förbättrad livskvalitet, bättre sömn efter ett år på kosten och bättre sexuell funktion efter två års fasta.

Viktminskning måste vara drastisk, och du behöver inte vara överviktig, för att skörda de extra förmånerna hos shedding pounds, tyder på resultaten. hitta det lättare att flytta runt, deras leder skadar mindre, de mår bättre.

Men han försäkrar att skära kalorier för en hel två år är inte lätt. även om de uppnår dessa fördelar, är det bara svårt att följa dessa dieter på lång sikt, i alla fall i dagens samhälle, säger Martin. minnows försöker simma uppströms, i en värld där det är mycket lätt att överkonsumera kalorier.
hur ska jag gå ner i vikt Fasta Diet Spurs viktminskning och förbättrar sex och sömn