kan inte gå ner i vikt Factor Diet att stanna ‘lätt’

matschema gå ner i vikt Factor Diet att stanna ‘lätt’

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Dagligen Veckovis Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Recensioner Nyhetsvisningar Foton Gallerier Omslag Annonser Utveckling: Nordkorea Stormy Daniels Ruthie Ann Miles RYSSLAND GUN CONTROL

Megyn Kelly använder fettdieten med höga fibrer för att hålla sig ‘lätt’ Megyn Kelly använder F Factor Diet för att vara ‘lätt’

Donald Trump kallade Megyn Kelly en ‘lätt’ reporter, men Fox News-ankaren förblir faktiskt lätt i vikt tack vare en mjölkplan på $ 15.000.

Kelly krediterade F Factor Diet patenterad av Manhattan dietist Tanya Zuckerbrot för att stanna i striderna form för att möta Trump och moderata republikanska presidenten debatter.

TRUMP CALLS FOX NEWS ANCHOR MEGYN KELLY En ‘BIMBO’

‘Jag skulle rekommendera’ The Factor Diet ‘eftersom det är en bra bok och ett bra sätt att äta’, berättade hon för Michael Kateys gäst på Michael Thames på tisdag.

‘Jag gillar bara [Zuckerbrot] och det fungerar,’ tillade Kelly innan han erbjöd sig att skicka porträttsregissören hem med några av dietens rekommenderade fiberkakor.

Överraskningstendensen sköt Zuckerbrots 2007-bok ‘The Factor Diet’ till toppen av Amazonas Movers Shakers-lista och den nioåriga smala ner-guiden släpptes över natten.

‘Min förläggare är frantiskt omtryckande kopior’, Marvels Zuckerbrot, vars fiber- och proteinrika måltidsplan som fortfarande tillåter att boozing upp och äta ute har lockat högprofilerade kunder som Kelly och Katie Couric.

Megyn Kelly pluggar ‘The F Factor Diet’ på ‘The Kelly File.’ Fox News Channel ankare Megyn Kelly har rumpa huvuden med republikansk presidentkandidat Donald Trump. (Antonelli, Ron, New York Daily News / Antonelli, Ron, New York Daily News)

Megyn Kelly pluggar ‘The F Factor Diet’ på ‘The Kelly File’ den här veckan.

Medan Zuckerbrot personligen tar ut en rejäl prissättning på 15 000 dollar för 10 sessioner, som omfattar ett timmes samråd, en två timmars utbildningsverkstad för att gå över den aktuella näringen och åtta uppföljningar, har hon tre medarbetare i hennes Midtown-kontor som erbjuder liknande F-faktor paket för en mer tilltalande $ 4.500.

OPRAH GÖR NÄSTA $ 20 MILLION AV VIKTVAGNAR TWEET

Eller shoppare kan snappa upp ‘The F Factor Diet’ -boken, som var på lager på Amazon från fredag, för under $ 13,50.

Celebrity Fit Club: Hur stjärnorna håller sig i form

‘Jag känner igen att det här är dyrt, men det här är inte en kortfattad dietlösning’, förklarar Zuckerbrot, som säger att kunderna förlorar åtta till 10 pund sin första månad på F Factor Diet, och ytterligare 10-15 pund i genomsnitt efter det. ‘Våra patienter känner igen att de betalar för en långsiktig lösning som kommer att pågå resten av livet.’

Så vad är den mystiska ‘F Factor’ som gör Kelly och Couric kameran redo?

Planen fokuserar på att lägga till mer fiber och protein till varje måltid och mellanmål, istället för att skära ut de vanliga misstänkta som kolhydrater, socker och alkohol.

Näringsämnena täta fibrer, som Finn Crisp eller GG Bran Crispbreads kakor, spenat och äpplen, lämnar inte bara ämnen som känner sig fylligare längre men ökar också ämnesomsättningen och saktar ner matsmältningen, eftersom kroppen bränner kalorier genom att arbeta för att bryta ner fiber, vilket det kan ‘ t smälta.

Och piling mer fiber och protein på plattan masserar ut de söta kolhydraterna som packar på extra pounds.

GWYNETH PALTROW ‘S 2016 DETOX CLEANSE

‘Vi säger,’ Kombinera fiber och protein med varje måltid gör att det inte går att gå ner i vikt, säger Zuckerbrot. ‘Vi ser till att ge våra kunder massor av variation, och se till att de aldrig känner sig hungriga.’
kan inte gå ner i vikt Factor Diet att stanna 'lätt'