matschema viktnedgång fantastisk tyngdförlust på LighterLife diet

kalorier för att gå ner i vikt fantastisk tyngdförlust på LighterLife diet

av Adele Couchman

En mamma från Ashford har kasta en jätte nio och en halv sten nästan hälften av hennes kroppsvikt.

Delpha Pope, 43, en kontotekniker som bor i Godinton Park bestämde sig Ashford för att förlora nästan hälften av sin kroppsvikt när hon kände sig för generad att delta i hennes guddotterbröllop.

Att tippa vågarna vid 20 sten, kände storleken 28 på en av mig själv en medvetenhet om sin storlek och skulle även blyga bort från att se sin familj.

Delpha gick från storlek 28 till storlek 12.

På hennes största skulle hon gorge på godis, chips och ta bort baguetter för att passa runt sitt hektiska arbetsliv.

Hon förklarade: min gud dotter bröllop inbjudan kom i posten jag var fylld med en känsla av rädsla. Jag var upphetsad att ha blivit inbjuden att delta i sin speciella dag men fruktade tanken på att alla såg mig i min storlek 28 kläder.

så stor lämnade mig oro över framtiden, särskilt möjligheten att inte vara på väg att se min stora dotter växa upp.

Delpha efter att ha förlorat nästan hälften av hennes kroppsvikt.

Hon tillade: Gillade att gå ut och äta på offentliga platser eftersom jag kände mig verkligen obekväma. Jag hittade det svårt att hitta saker jag ville bära,
matschema viktnedgång fantastisk tyngdförlust på LighterLife diet
och det kom till den punkt där jag till och med tyckte om att titta på mig själv i spegeln. Nu en smal storlek 10/12, kan Delpha njuta av vuxna ballettklasser, karate lektioner och till och med Cajun dans lektioner med sin man efter att ha klibbat sig till LighterLife låg kalori diet.

Hon deltog också i veckovisa gruppsessioner där hennes utbildade counselor, Sharon Hamilton, använde kognitiv beteendeterapi för att hjälpa henne att få reda på mer om sig själv och hennes förhållande till mat.

Hon tillade: tiden bröllopet kom jag var halvvägs genom min resa och över fem stensändare. På dagen för min Gud dotter bröllop jag kände mig mer självsäker än jag hade i år.

Delpha avbildad innan hennes viktminskning.

Efter 13 månaders dieting och nu en vägning på drygt en hälsosam 10 sten, säger Delpha att hon älskar sitt nya utseende och kan få nog att ha på sig klackar och klänningar men behandlar sig fortfarande till en bit tårta från tid till annan.
matschema viktnedgång fantastisk tyngdförlust på LighterLife diet