ner i vikt Fastighet genomsyrad i släktforskning

ofrivillig viktminskning Fastighet genomsyrad i släktforskning

NORTH ENID, Okla. Douglas Faulkner flyttade till Enid med sin fru, Donna, i mitten av 1970-talet för ett jobb vid Phillips University.

En Oklahoma-infödd, Faulkner var professor i tal vid Phillips från 1974 till 1980, enligt Cherokee Strip Regional Heritage Center arkivären Aaron Preston. Under Phillips sponsrade Faulkner också högskolans rättsmedicinska program och var fakultetsrådgivare till Student Speakers Bureau.

Faulkner hedrade av Oklahoma Petroleum Council 1977 med Distinguished Service Award för sitt ledarskap i projekt som rör nationens energiproblem.

‘Han lämnade (Phillips) och tog ett år sabbatical för att arbeta med Harold Hamm, och då var vad Wheatland Oil,’ sa Drew. ‘Han ville ge det en gå och bli involverad i olja och gas. Arbetet med Harold varade flera år och han (Faulkner) började delta i brunnar och det var då han bestämde sig för att starta Petro Energy.’

1979 började Faulkner Petro Energy Exploration, enligt hans dödsrun som publicerades i Enid News Eagle.

Petro blev senare Faulkner Corporation, som blev såld till Chesapeake Energy för 50 miljoner dollar 2006, enligt Drew.

Faulkner startade sedan Faulkner Exploration Inc. efter försäljningen och fick 176 000 hektar i Bayovar, Peru. Faulkner och Drew ägde också Faulkner Exploration, Inc., som idag är Olympia Oil.

Faulkners olje- och gasverksamhet grundades i Enid och i början av 1980-talet köpte familjen egendomen nu känd som 81 Ranch på N. US 81.

‘Han (Faulkner) gick ursprungligen ut för att lösa ytskador och yta ägaren ville ha en löjlig mängd för arean och min pappa gjorde kommentaren’ för så mycket pengar kunde jag bara köpa landet ‘och bonden föreslog att, ‘Sa Drew.

Faulkner byggde en temaparty A Frame Colorado, som idag är Heartland Place på 81 Ranch. I fastigheten ingår också en ladugård för Faulkners hästar, förråd som han hyrde ut och använde och hans kontorsbyggnad.

Under oljebommen på 1980-talet gjorde Faulkner lodgen till en privat hälsoklubb.

Drew sa klubben ‘var toppmodern vid tiden’ och hade ett joggingspår, inomhuspool, aerobicsområde,
ner i vikt Fastighet genomsyrad i släktforskning
tyngdlyftning och andra bekvämligheter.

När Esau köpte fastigheten sa Brandi att flera rum i byggnaden hade golv till takspeglar. Hon sa att poolen inte hade använts i flera år. Omgiven av glasväggar skulle området bli varmt och muggigt under sommaren som ett växthus, sade hon.

Drew sa när bysten kom i slutet av 1980-talet sjönk medlemskapet i hälsoklubben.

‘Pappa bestämde sig för att konvertera lodgen till ett hem så att han kunde vara nära kontoret,’ sa Drew. ‘Det gick genom en omvandling. Jag trodde det var lite konstigt eftersom de flesta familjehem inte hade ett vattenfontän i köket eller urinaler på badrummet som vårt gjorde.’

Det var där Drew växte upp under gymnasiet och gymnasiet, sa han.

‘Pappa fortsatte att bo där, och jag är säker på att vi har det till idag men efter att ha gått 2012, bor jag i Edmond och min familj är i Edmond så det var förnuftigt för oss att sälja det,’ sa han . ‘Vi är glada att se vad det har blivit för att det var en speciell plats för vår familj.’

Drog skratt och uppgav att han faktiskt blev gift på fastigheten. Ett lusthus brukade vara beläget på östra sidan av fastigheten s dam. Han sa att det var där han gifte sig med sin första fru.

‘Jag vet att pappa skulle vara glad och glad att veta det är en plats där folk tycker om att samla,’ sa Drew. ‘Maj pappa älskade verkligen den platsen och vi var en stor anhängare och fan av Enid.’

Den svängande kabelbroen, som fortfarande används idag, var vägen Faulkner gick till jobbet varje dag.

‘Pappa brukade säga att läkaren alltid berättade för honom att han behövde gå ner i vikt och träna mer,’ sa Drew. ‘Läkaren skulle säga,’ Varför inte gå runt det spåret framför ditt hus ‘och han berättade för doktorn:’ Jag gör det. Jag blandar min vodka tonic och går hela tiden runt banan i min golfvagn. ‘Jag trodde alltid att det var roligt.’

Faulkner dog i april 2012 i Piura, Peru. Drew bor i Edmond och är verkställande direktör för Olympia Oil.

ArticlesPolice gör arrestera; 12 år gammal säger hot som inte är avsedda att utföras Namn som släpptes i damm som drunknar på FridayUPDATED: EPD säger att hot mot Enid-skolorna ‘inte genomförbar’ UPPDATERAD: Ex borgmästare, VP VP Currier dömd i Enid s största någonsin bedrägeribekämpningWoods County kvinna belastad med brott barnmisshandelMan anklagad för spanking son, torkar smutsig blöja i pojkans ansikteMan laddad med andra graders rapWind Catcher-filer undantag för att döma s rapport mot projekt förhandsgodkännande UPPDATERAD: Två 4,2 jordbävningar inspelade söndag NE av Enid, skada rapporteradeState s största lärare fackföreningen skisserar krav, hotar walkout
ner i vikt Fastighet genomsyrad i släktforskning