recept viktminskning farorna med att hoppa från diet till dö

gå ner i vikt med proteinpulver farorna med att hoppa från diet till dö

ORLANDO, Fla. Atkins diet, South Beach diet och Weight Watchers. Dessa kan verka som snabba sätt att kasta några oönskade pund och du kan försöka många att hitta det bästa för dig. Men byte från diet till diet kan vara kontraproduktivt.

Din kropp behöver en konsekvent väl utformad matplan för att hålla sig frisk.

verkligen fungerar är att anta något som du kan hålla fast vid som håller dig hälsosam länge, säger Rachel Franklin, MD,
recept viktminskning farorna med att hoppa från diet till dö
Medical Director på OU Physicians.

Men att växla mellan dietfads för att gå ner i vikt kan faktiskt få dig att öka i stället. Ditt dagliga kaloriintag kan svänga dramatiskt och orsaka din metabolism att sakta ner. Din metabolism tar ungefär tre veckor att anpassa sig till ny mat.

Så försök att stanna på en ny diet i minst tre veckor och om du känner att det inte fungerar, växla inte till en diet som är fullständigt motsatt, till exempel byte från en kött-tungdiet till att vara vegan.

Innan du försöker en ny diet, se vilka livsmedel som är avgränsade och hitta alternativa livsmedel som kan ge dessa näringsämnen. Byte av dieter kan också lämna gapande hål i din näring. Dieter som kräver att ditt carb-intag minskar genom att hoppa över korn, frukter och grönsaker kan också skära ut dina källor till fiber,
recept viktminskning farorna med att hoppa från diet till dö
antioxidanter och till och med vitaminerna A och C. Bara tre dagar utan vissa näringsämnen kan leda en person att utveckla symptom på bristsjukdomar som skörbjugg.