te för viktminskning Familjen sa att vikten var ‘sårad märket’

gå ner snabbt i vikt på en vecka Familjen sa att vikten var ‘sårad märket’

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Dagligen Veckovis Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Recensioner Nyhetsvisningar Foton Gallerier Omslag Annonser Utveckling: Nordkorea Stormy Daniels Ruthie Ann Miles RYSSLAND GUN CONTROL

Khloe Kardashian säger att familjen pressade henne att gå ner i vikt för att hon ‘skadade varumärket’ Khloe Kardashian: Familjen sa att vikt var ‘att skada varumärket’

‘Jag’ är stor tro på det. Det är inte vad du säger, det är så du säger det, sade hon i ett förhandsgranskningsklipp för hennes E! Makeover show ‘Revenge Body.’ ‘Du vet att jag länge har fick veta, ‘Khloe, du måste gå ner i vikt för att du verkligen gör ont för varumärket’ eller det här eller det där. ‘

Kardashian sa att hon förstod att hennes familj inte menade någonting personligt, men kämpade fortfarande för att inte bryta sig.

Khloe Kardashian avslöjar barnnamn om det är en pojke

‘Jag förstod det som kom från min förvaltningssida av min familj, men det gör ont, och det finns ett sätt att säga saker.’ Sa hon.

Khloe Kardashian genom åren

Verkstadsstjärnan som förväntar sig sitt första barn med pojkvän Tristan Thompson har länge varit öppen om sin kamp med sin vikt.

I januari 2017 förklarade hon för Folk att hon alltid kände sig självmedveten jämföra sig med sina smala systrar, trots att Khloe stod mer än 8 tum längre än Kim och Kourtney.

‘De är alltid som’ Oh, jag väger 102 pund ‘och vad som helst, och det är bra för dem, men jag skulle titta på skalan och vara som’ Åh Gud ‘, för jag väger 140 eller något ,’ Hon sa. ‘Som en tonåring,’ förstår du inte och vet den skillnaden. ‘

Kylie Jenner frånvarande från Kardashian familjens julkort

Ändå har Kardashian medgett tidigare att en grov skilsmässa från Lamar Odom hjälpte till att inspirera henne att bli frisk.

‘Jag har alltid gjort ursäkter, som’ Jag är storbenad ‘, eller’ Jag ‘har bara inte byggt den storleken’ eller ‘Jag kunde aldrig vara en storlek oavsett’, ‘sa hon till People in 2016.’ Jag vet att jag har förlorade så mycket vikt, men jag tror inte att jag någonsin kommer att bli nöjd, säger hon. ‘Jag gillar så, för jag vill aldrig vara så ohälsosam igen.’

Om du skulle fråga mig för fem år sedan om jag någonsin såg mig att vara helt kär i fitness och hälsa. Att jag skulle vara en inspiration för många andra, att jag skulle vara det tryck som andra behövde hitta sin väg. Jag skulle skratta i ditt ansikte. Mig? Den knubbiga? Aldrig! Men nu kan jag se mig själv stannar! Jag är helt hedrad och tar min roll allvarligt för att hjälpa till att motivera och lära människor vad jag fick lära mig att förbättra mig själv från insidan. Att bli starkare mentalt så att jag kan låta de små sakerna bryta mig ner. Jag ser mig själv blir bättre och bättre! Jag kan tro hur långt jag har kommit! Jag kan nästan tro det var jag! Om du förlorat din motivation, slår du inte på dig själv, negativa tankar blir bara negativa realiteter. Genom att hålla positiva om din kropp, din inre hälsa, din mentala mentalitet, din fitness och vad du försöker uppnå, är du mer sannolikt att lyckas. Min fitnessresa var för mig själv och jag själv. På mina villkor och på min tidslinje! Skål till oss blir bättre än vi var igår! RevengeBody
te för viktminskning Familjen sa att vikten var 'sårad märket'