2 veckors diet Dieting don ‘ts

träningsprogram gå ner i vikt Dieting don ‘ts

Med överflöd av viktminskningsböcker ut den här månaden berättar journalist och seriemörkare Rebecca Harrington Hannah Stephenson om kändisdieten hon har följt och varför så många av dem lämnade henne gagging.

Bokhyllor stannar nu under vikt av nya dietböcker, som en flotta kändisar ger råd om hur man minimerar de här kurvorna och når så kallad fysisk perfektion.

Serie-dieter, New Yorker Rebecca Harrington har försökt dem alla, från de konstiga kollisioner som Elizabeth Taylor skulle konsumera för att behålla hennes timglasfigur, till ‘havsgrönsakerna’ som Madonna fanns på och ‘saltvattenspolningen’ som hon brukade kanalisera hennes inre Beyonce.

Idag är Harrington 29 år i samma storlek som hon har länge vunnit, men hon har inte visat sin vikt eller hennes klänningstorlek, men hon betonar att hon med varje kändisdiet som hon försökt satte sig ner i vikt igen efteråt.

Nu har hon ruslat upp, jag har vad hon har, en vittig, tunga i kindbok som kartlägger hennes erfarenheter av de konstiga och underbara kändisdieterna hon har följt och effekterna på henne.

Hon citerar den sena Hollywoodstjärnan Elizabeth Taylor, som skulle ta en potentiellt utsökt filébiff och placera den på en bit bröd luddad med jordnötssmör. Harrington försökte det men kunde inte äta koks, trots att det svälte hungrigt.

‘Biffens juice blandar med jordnötssmöret på ett obehagligt, oljigt sätt. Jag har tre bett och slänger resten, ‘påminner hon.

Legendariska trettiotalet skådespelerska Greta Garbo dödade under hela sitt liv, älskade kramdieter och var en stor följare av självstylad ‘naturvetenskaplig doktor’ Gayelord Hauser, nutritionist till stjärnorna. Harrington fann hennes regim konstig, minst sagt.

‘Middag var hemskt, baserat på Hausers måltid för Garbo den första natten träffade han henne en veggieburger bestående av vild ris och hackad hasselnötter, blandad med ett ägg och stekt i sojabönolja, plus en efterrätt av broiled grapefrukt med melass.’

Harrington påminner om att veggie burger smakade främst av ägg, hasselnötterna var en obehaglig överraskning och grapefrukt dessert smakade medicinskt.

Hon säger att hon fick vänta på Cameron Diazs diet, eftersom det handlade mer om bodybuilding än att kasta pounds, men det på Beyonces diet saknade hon omkring 10 kg på 10 dagar.

‘Problemet är att du måste träna i två timmar om dagen, och det kan jag inte passa in i och behålla det’, påminner hon om.

Hon följde Beyonce s ‘Master Cleanse’, vilket innebar att man endast konsumerar citronad gjord av cayennepeppar, citroner och lönnsirap i klass B nio gånger om dagen. Ingen mat tillåtet.

‘Du måste också konsumera något som kallas’ saltvattenspolning ‘, som ska hjälpa dig med matsmältningsvägarna.’

Bland de värsta av dieterna var det som Marilyn Monroe antog, återspeglar Harrington.

‘Den kosten fick dig att känna dig så dålig för att det var nästan all grädde. Hon åt råa ägg till frukost varje dag. Jag trodde att jag fick salmonella. Därefter, efter en måltid, hade hon feta svampar.’

I kontrast är Victoria Beckhams ‘Five Hands’ -diett där du bara äter fem handfull mat en dag och sedan förklarar dig full var en lektion i avhållsamhet.

Hon började den första dagen med två ägg små, eftersom de var tvungna att passa in i hennes handflata.

Att lära av en av Beckhams självbiografier att hon bär falska naglar, ansåg Harrington följande kostym.

‘I mitt mest desperata ögonblick på Five Hands-dietet ansåg jag att jag fick mycket långa falska naglar, bara så min hand skulle vara lite längre och därför kunna rymma mer mat. Och då kom jag ihåg att det här verkligen är palmdieten. Nails don ‘spelar ingen roll. Och jag suttrade på gatan. ‘
2 veckors diet Dieting don 'ts