bästa dieten för att gå ner i vikt Dieting Dos och Don. Ts

snabb viktnedgång Dieting Dos och Don. Ts

Förlora det verkade rätt sätt1. Ta reda på en populär matta diet (juice fasta, Hollywood Cookies Diet eller Grape Fruit Diet bör fungera i den här situationen) och adoptera det för en vecka.2. Gå till ett gym varje dag och försök att göra bänkpressen. Fullborda ditt träning med hundra magkramar.3. Drick inte mindre än två glas Gatorade och börja springa i sextio minuter varje dag.4. Minska kaloriintaget dramatiskt. Om du har ätit mer än åtta hundra kalorier en dag kommer du att ha en kall dusch i tio minuter.6. Frukost inte. Drick bara två koppar kaffe och ha en fettmuffin.7. Ät en hälsosam och stor frukost varje dag. Du behöver kalorier att hoppa börja din ämnesomsättning efter en natt att sova.2. Beräkna inte kalorier. Ät tunt protein, grönsaker och frukt så mycket du vill, och håll dig i hydratiserat skick. Simma eller gå i minst 30 minuter varje dag. Om du har en viktskala hemma, försök att gömma det någonstans och undvika att väga dig själv i minst 2 veckor.4. Sprid ut dina dagliga kalorier bland 5 små måltider och få dig inte att känna dig hungrig under längre tid. Om du känner dig hungrig, äta! 5. Ta hälsosamma mellanmål med dig när du lämnar ditt hus. Medan du får känslan av hungrig mellan de vanliga måltiderna, försök använda snacksna.6. Ställ inte in ett mål för viktminskning. Istället för att ha en tanke ‘Jag måste förlora tio pund om 2 veckor’, bör du vara uppmärksam på att utveckla hälsosam matvanor och vara fysiskt aktiv. Försök med en dans, cykla, vandra, leka med dina barn.7. Viktigast, ha tron ​​med dig själv! Tusentals och hundratals människor går ner i vikt varje dag. Det är varken en lotteri eller en raketvetenskap.
bästa dieten för att gå ner i vikt Dieting Dos och Don. Ts