gå ner i vikt hemma Dietician rekommenderar hur du hittar din glada vikt

hur ska jag gå ner i vikt Dietician rekommenderar hur du hittar din glada vikt

Av Kristin BeermanemailLUBBOCK, TX (KCBD) Om du är frustrerad med att försöka gå ner i vikt, här några råd från en registrerad dietist, som säger att det inte är hälsosamt för kvinnor att försöka gå tillbaka och väga vad de gjorde i gymnasiet. För att när du överväger höjd, bygg och ålder, är det ideala antalet på skalan, inte en storlek som passar alla. ‘Jag vill alltid be dem att ta ett steg tillbaka och slappna av och tänka på sin stam. Polynesiska typ människor, kommer de från en Ashley Olsen typ byggnad. Jag gillar alltid människor att ta hänsyn till deras ärftlighet, deras historia ‘, säger Lisa Richardson, dietician. Här är en realistisk viktminskning plan från University of Pennsylvania Medical School. Forskare där säger att vi alla har en kroppsviktstermostat, det betyder att det finns ett intervall som vi varierar mellan 10% och 20%, det kallas vår setpunkt. Så om du känner att du är överviktig, föreslår de att du bara försöker att förlora 10% av din kroppsvikt och sedan behålla den nya vikten i sex månader för att skapa en ny börvärde. Sedan, om du vill förlora mer, försök att förlora 10% igen, men nyckeln är att behålla den varje gång i sex månader. 2009 KCBD NewsChannel 11. Det här materialet får inte publiceras, sändas, skrivas om eller omfördelas. Amerikaner har förödande medicinska och ekonomiska konsekvenser och når 50 miljarder dollar om året, hittar en ny studie. Om du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal, kan regelbunden träning vara ditt bästa alternativ, rapporterar forskare. Idag snart en enkel touch av en finger till ett smartphone fall kan vara tillräckligt för att ge omedelbara, noggranna blodtryck avläsningar. Efter den kanadensiska provinsen Ontario förbjudna mentol cigaretter, många rökare svarade genom att försöka sparka vana, hittar en ny studie. Om du vill motverka de fysiska kostnaderna att bli gammal, regelbunden träning kan vara ditt bästa alternativ, rapporterar forskare.
gå ner i vikt hemma Dietician rekommenderar hur du hittar din glada vikt