gå ner i vikt med proteinpulver Dieters vänder fokus till näring snarare än kalori besatthet

äta rätt för att gå ner i vikt Dieters vänder fokus till näring snarare än kalori besatthet

‘Vi’ ser många människor som kommer in och bara handlar om näring. De fick reda på att Kale är riktigt bra för dem så att de kommer och frågar vad de kan göra med kale, eller folk gör kale chips istället med potatischips eller något, säger producera chef John Bohnenstiel.

Flera hälsotrender som juicing blir populärare som en kram. Andra pekar på stigande kostnader för hälso- och sjukvården.

‘Jag mår bättre när jag äter riktig mat. Jag tittar på det som förebyggande hälsovård, så om jag lägger god mat i min kropp, kommer jag att känna mig friskare. Jag kommer att bli sjukare oftare’, sa merchandising regissör Loralyn Howard.

Men oavsett orsak folk söker hälsoaffärer,
gå ner i vikt med proteinpulver Dieters vänder fokus till näring snarare än kalori besatthet
hoppas att trenden kommer att bli ett steg för lokalaffären.

Särskilda K-spannmålssalget sänktes med 7 procent under de senaste två åren, enligt IRI, ett marknadsundersökningsföretag med säte i Chicago. Kellogg förra året slog ut ‘Special K Nourish’ hett spannmål som tillut en blandning av korn som quinoa och korn. En Kellogg-chef noterade vid den tidpunkten att människor letar efter näringsmässiga fördelar snarare än bara reducerade kalorier.

Nestle s Lean Cuisine såg en omsättning på 27 procent under de senaste fyra åren, enligt IRI. Så introducerade företaget en ‘Honestly Good’ -linje som skryter av naturliga ingredienser och erbjuder mer generösa portioner på ca 390 kalorier per låda, snarare än de 300 kalorierna för vanliga Lean Cuisine måltider.

Både Diet Coke och Diet Pepsi såg försäljningsvolymen med nästan 7 procent förra året, enligt branschspåraren Dryck Digest. Det var brantare än nedgångar för sina kolleger i full kalori.

Weight Watchers uppdaterade sitt kända ‘Points’ -system under 2010 för att överväga proteinhalten i mat;
gå ner i vikt med proteinpulver Dieters vänder fokus till näring snarare än kalori besatthet
det nya systemet heter PointsPlus. Det introducerade också ett ‘Simply Filling’ alternativ som låter människor äta från en lista med ‘power foods’ utan att räkna poäng.

Kanske mest emblematiska av kalorier räknas som en marknadsföring gimmick är de 100 kalori snacks som översvämmade marknaden för ett decennium sedan. Vissa livsmedelsföretag återvänder från strategin.