gå ner i vikt på en dag Dietary resolutions kan påverka vår skattemässiga

hur många kalorier är ett kilo Dietary resolutions kan påverka vår skattemässiga

Håll hemma mamma Shelly Anderson, som många efterkvinnskvinnor, kämpade för att gå ner i vikt efter att hennes dotter föddes 2011. Men ett aggressivt träningsprogram och dietprogram sponsrat av lokala hälsovårdsansatte i år har inte bara hjälpt henne att skjuta mer än 15 pund, hon ‘s också av hennes blodtryck medicinering.

Dessa sex lokalbefolkningen har genomgått 12 veckors olyckliga träningspass och dietförändringar. De har gemensamt förlorat mer än 90 pund och de har åtagit sig att leva hälsosammare livsstilar från och med nu.

Vi bör alla inleda ett sådant monumentala engagemang om inte bara för oss själva, för dem som finns runt oss. Studier visar smalare kroppar har färre hälsosjukdomar, bättre mental fokus och mer vilsam sömn. Och i den här tidens olyckliga hälso- och sjukvårdskostnader och rädsla för försäkringsförändringar i samband med Prisvärd Care Act kunde vi inte alla vara hälsosamma om inte för vår fysiska skull, då för vår skattemässiga skull?

Det betyder inte att du förlorar vikt, det är enkelt att hitta tid att träna och förändra matvanor. Naturligtvis kan det vara lättare att ha personliga tränare, näringsexperter och träningsanläggningar som Super Six gjorde.

Ändå borde de vara en inspiration för oss alla.

‘Det har varit riktigt positivt för dem’, sade Waco McLennan County Public Health District talesman Kelly Craine. ‘Att lära sig saker de anpassade sig så snabbt och saker som de hade problem med var så inspirerande.’

Lokala ledare hoppas att de motiverar andra också.

McLennan County kommissionärer erkände programmet på tisdag och proklamerade denna vecka National Public Health Week i McLennan County. Waco kommunfullmäktige förklarade detsamma för Waco. Commissioners ansåg också april som McLennan County Employee Health and Wellness Month och uppmuntrade ‘alla sina medarbetare och medborgare att delta i aktiviteter som kommer att öka medvetenheten om vad amerikanerna kan göra för att förbättra sin hälsa’, läs handlingarna.

Kommissionsledamöter har till och med lanserat ett initiativ där länsövervakare måste ge arbetstagarna mer utrymme för att införliva övningsrutiner i deras dagliga arbetsbelastning. Kommissionsledamot Ben Perry gratulerade flera damer som han sa att han hade gått iväg om centrum under sin lunchtimme. Han erbjöd till och med en trevlig utmaning att bjuda på distriktsadvokaten Abel Reyna, som skrattade öppet i rättssalen.

Och varuautomater på tingshuset är nu fyllda med hälsosammare biljettpris.

Länet är klokt att para med Scott White Healthcare för hälsovurderinger, näring och motionrådgivning för arbetstagare som de försöker inducera mindre midjelinjer. Många företag, som Tribune Herald, erbjuder incitament för hälso- och friskvårdsrutiner.

Perry berättade att länet kom i $ 174 656 under budgeten 2012 i sin privatfinansierade sjukförsäkringsplan på grund av minskade kostnader för sjukvård. Det är ganska besparingar för oss alla.

Flera lokala företag och organisationer har förespråkat en hälsosammare livsstil och förtjänar stöd, som Kraften för förebyggande koalition, som sponsrade ‘Project New You’ och publicerar hälsosamma tips på sin webbplats.

Lördag och 13 april börjar YMCA i centrala Texas nya möten med gratis, 10 veckors träning, näring och rådgivning genom sitt MEND (Mind, Exercise, Nutrition, Do It!) -program för familjer med fetma barn. Deltagarna lär sig att begränsa digital ‘skärmtid’ för barn och till och med ta fältresor för att lära sig hur man kan handla mat för hälsosammare mat, säger YMCAs vd Patrick Murphy.

Den 27 april hålls en community ‘Healthy Kids Day’ också på Doris Miller YMCA. YMCA har varit dedikerad till att hjälpa till att befria vårt område av övervikt från barndomen och sedan 2010 har cirka 500 personer fått hjälp genom MEND. Det verkar fungera. Murphy säger att 70 procent av barnen visar förbättring på bara 10 veckor och ett år senare håller de flesta vikt.

‘De får en ny livsstil, verkligen’, sa han. ‘Vi’ är ett hälsosammare samhälle med mindre medicinska kostnader, och det är verkligen där ansträngningarna måste vara av människor. ‘
gå ner i vikt på en dag Dietary resolutions kan påverka vår skattemässiga