gå ner i vikt snabbt och enkelt Dieting för dollar

te för viktminskning Dieting för dollar

Yvonne Sanders är ny i Texas, hon flyttade här från England, där Slimming World härstammar. Hon började programmet tillbaka i oktober på flera ställen i hela norra Texas. Hon delar också en succeshistorie om att förlora 60 pund.

‘Det var något som jag verkligen trodde på så mycket så att jag gick till jobbet för bantning för tio år sedan,’ sa Yvonne.

Men hon tog också med sig något annat med sitt Slimming Worlds program ‘Pounds for pounds’, där deltagarna tjänar ett brittiskt pund för varje pund som förlorats. Här motsvarar det en $ 1,50 som tjänas för varje pund en medlem förlorar.

‘Även om du skulle tro att pengar skulle vara en motivator, när vi får människor här och de upptäcker att de kan äta hälsosam mat utan att behöva piller eller potioner, kan de äta stora portioner, de kan gå ner i vikt och pengarna är inte längre , säger Yvonne.

Medlemmarna betalar undervisning,
gå ner i vikt snabbt och enkelt Dieting för dollar
och de kan använda sina pengar för att betala det eller helt enkelt behålla det. Men det som skulle vara ett incitament blev faktiskt ett sätt att ge tillbaka.

‘Jag tror att alla har donerat sina pengar, jag vet inte om någon har behållit den. Men det är ett bra tillfälle att göra något bra för oss själva och varandra och också ge tillbaka till samhället, säger Sdorey och Anne.

En grupp som möter i Frisco har redan ackumulerat ca $ 150 dollar, alla donerade till en lokal matbank. De säger att det är gemenskap och gruppstöd som verkligen håller dem tillbaka och på rätt spår.

‘Vi har gjort många nya vänner här, det är en jättebra, välkomnande, varm grupp människor. Folket här är en upplopp, vi skulle bara komma för dem, vi skulle verkligen,’ sa Sdorey och Anne.
gå ner i vikt snabbt och enkelt Dieting för dollar