hur man går ner i vikt Diet misstag du gör

går inte ner i vikt Diet misstag du gör

BOARDMAN, Ohio (WKBN) Att gå ner i vikt är en enkel formel: Bränn av mer kalorier än du konsumerar, drick mycket vatten, ät frukt och grönsaker och undvik feta livsmedel.

Men många av oss försöker krasch dieter och andra diet fads som är skadliga för våra kroppar och faktiskt förhindra viktminskning.

Gå inte på en kraschdiet. Att inte äta ger inte verkliga resultat eftersom att konsumera mindre än 1200 kilokalorier per dag är svält och mest viktminskning som uppstår genom denna metod är helt enkelt resultatet av muskelförlust och uttorkning. Starvation orsakar också att kroppen bromsar sin metabolism, vilket leder till mer och snabbare viktökning efter diet.

Ät inte söta flingor till frukost. Blodsockernivån kommer att spika och sedan släppa, vilket leder till begär och sömnighet.

Beror inte på snabbmatsrestauranger för många måltider. Mer snabbmatsmedel betyder mer viktökning.

Veck inte mer än en gång per vecka. För mycket vägning kan leda till frustration.

Ange inte orealistiska mål. Detta kan också leda till frustration och ge upp hälsoproblem.

Kom ihåg att flytande kalorier räknas. Eftersom hjärnan inte registrerar flytande kalorier kan det inte vara skadligt för en dieter att konsumera alkohol och söta drycker, men det är det. Ät dina kalorier istället för att dricka dem.

Drick mycket vatten. Dehydrering utlöser hungersignaler och sänker metabolismen. Också, hydratiserad är kritisk för alla kroppsfunktioner.

Ät en helkorn, högprotein frukost. Att äta proteinrika livsmedel som äggvita och jordnötssmör hjälper till att hålla blodsockernivån stabila under dagen, vilket kan förhindra begär och därmed överdriven.

Gör mellanmål, men mellanmål hälsosam. Snacking på artiklar med högt kaloriinnehåll (speciellt efter att ha spänt frukost) hjälper inte dina dietplaner. Snacking på nötter, frön och färsk frukt kan hjälpa till att kontrollera ditt kaloriintag.

Kom ihåg det betyder att äta. Att upprätthålla en näringsrik kost genom att äta hälsosam mat är det bästa sättet att gå ner i vikt.

Dela det här: Dela på Facebook (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på LinkedIn (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att skriva ut Klicka för att skicka den till din Kindle-enhet (öppnas i nytt fönster) Klicka för att maila (öppnas i nytt fönster) MerKlicka för att dela på Pinterest (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Tumblr

Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Pocket (Öppnas i nytt fönster)

FIL I denna tisdag den 9 januari 2018 filfoto lyssnar president Donald Trump under ett möte med lagmäklare om invandringspolitiken i kabinettet i Vita huset i Washington. scrambling att avstå från honom. Trump använde vulgariteten under ett ovalt kontorsmöte på torsdag, Jan. skulle vilja ha fler invandrare från platser som Haiti och Afrika. (AP Photo / Evan Vucci, File) Aced: Doc säger att Trump fick perfekt betyg på kognitivt testWKBN 27 Första nyheterna ger kommentarer om att möjliggöra en konstruktiv diskussion om de historier vi täcker. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor.
hur man går ner i vikt Diet misstag du gör