hur mycket kalorier ska man äta Dieter för att få dig att skrika i månen

lchf går inte ner i vikt Dieter för att få dig att skrika i månen

Ny! Abs Diet av David Zinczenko, redaktör för Men Health Magazine, ger ljud, förnuftiga näringsrekommendationer och, om de följs konsekvent, skulle leda till förlust av fett och förbättrat fysiskt tillstånd. Principerna är inte unika, men det säljer till många människor, män och kvinnor, som anser att washboard abs är den ultimata symbolen på en önskvärd kropp. Ny! Abs Diet fokuserar på att konsumera begränsade mängder hälsosam fett för att tillfredsställa hunger och näring som kroppen behöver.

Zon Diet är en låg carb, hög protein diet plan med en komplex och till synes godtycklig lista över förbjudna livsmedel. Dr Sears rekommenderar men behöver inte motion och tillsammans med många andra kramdieter fortsätter den föråldrade teorin att räkna kalorier som operativa. Kaloriintag är tillräckligt låg för att vara otillfredsställande och i slutändan ohållbar för den genomsnittliga personen, särskilt män och fysiskt aktiva. Carb Lovers Diet lovar viktminskning på upp till 8 pund på 30 dagar med vetenskapliga ljudande hypotetiska stärkelsematar. Men de flesta kommer att gå ner i vikt när de är begränsade till 1200 1600 kalorier. Det representerar en knapp mängd mat för någon, särskilt män och under träning. Detta är en annan ohållbar plan som innehåller lite motion och några dyra, obskura livsmedel som ibland är höga i socker.

Tillvägagångssätt för att stoppa hypertoni motsvarar en lågsaltdiet som fokuserar på helmat och balanserad ätbehandling. Den här främjar en föråldrad teori hyping kalorier vs del kontroll. Det kräver att man räknar kalorier och stöder överdriven kolhydratintag, vilket kan påverka insulinkänsligheten negativt. Det gynnar också fettfria produkter över naturligt förekommande fördelaktiga fetter.

Dr D blodtypsdiet ursprungligen baserades främst på hela matvaror, men har sedan dess blivit en affär för att marknadsföra en mångsidig mängd dyra kosttillskott. D hävdar att hans teori är baserad på vetenskapliga data, men ingen av det har dokumenterats. Vetenskaplig forskning tyder dock på att glukosmetabolism med insulinreglering och känslighet sannolikt är de viktigaste mekanismerna i vikthantering snarare än en blodtyp.

Hollywood 48 Hour Miracle Diet är väsentligen en saft som påstår att en vikt på 10 pounds i 48 timmar genom rengöring och avgiftning. Dieters uppmuntras att följa den första två dagens plan med ytterligare 30 dagars program. En grundläggande komponent i kosten är den så kallade Hollywood Diet Miracle Juice, en kombination av frukter blandad med vitaminer, mineraler och andra antioxidanter med eteriska oljor.

En kort siktjuice snabbt skulle troligen inte vara skadlig för de flesta människor så länge de inte har underliggande förhållanden som hypoglykemi, diabetes eller ätstörningar, men få kommer sannolikt att få någon verklig fördel.

Tapeworm Diet innebär användning av bovint bandmaskar hos människor för att gå ner i vikt. Bombeninfestation kan leda till viktminskning på cirka 1 eller 2 pund per vecka, ungefär samma som reducerande delstorlekar och få regelbunden, måttlig övning. Därefter ges ett antihelmintiskt medel och dödar den parasitiska lindmask så att den kan utvisas.

Förespråkare av den negativa kaloridieten hävdar att att äta en 5 kalorier selleri stjälk kommer att bränna upp till 95 kalorier. Detta är emellertid rent formodning, utan vetenskaplig rationalitet eller giltighet. Fibrerna grönsaker är näringsrika och kan fyllas. Varje diet som huvudsakligen består av grönsaker som sannolikt kommer att leda till viktminskning. Men det är lika osannolikt att de flesta skulle hitta denna typ av diet hållbar eller tillfredsställande. (Kom ihåg grapefruktdieten?)

Och min nya favorit: The Werewolf Diet! (aka Lunar Diet eller Moon Diet) Förespråkare insisterar på månen påverkar vattnet i våra kroppar, detsamma som det gör havets tidvatten. Människor består av cirka 60 procent vatten, och tanken går att när månen är full eller i en ny fas, finns det ett gravitationsdrag som påverkar hur mycket vattenvikt du får eller förlorar. Eftersom webbplatsen Moon Connection förklarar, fastande enligt månens faser, kan din kropp reagera ännu mer kraftigt genom att spola överflödigt vatten och toxiner från kroppen. Den grundläggande versionen är en 24-timmars fastande dag där du bara dricker vatten och juice under fullmånen eller nymånen. Det rensar förmodligen din kropp av gifter, och webbplatsen säger att du kan förlora upp till 6 kilo vattenvikt den dagen (mycket osannolikt).

Så där har du det, folk. En långtgående lista över de många sätten att gå ner i vikt. Att hela hela mat, i rätt mängd och träna dagliga saker är så överskattade.
hur mycket kalorier ska man äta Dieter för att få dig att skrika i månen