hur ska jag gå ner i vikt Dieters viktminskning kan ha ‘rippleeffekt’ på partner

gå ner 5 kg på en månad Dieters viktminskning kan ha ‘rippleeffekt’ på partner

Forskarna fann också att parets viktminskning var sammankopplad. Om en partner tappade vikt i jämn takt, så gjorde deras partner, om en partner hade problem med att kasta pounds, så gjorde deras partner. Enligt studiens ledande utredare, Amy Gorin, basen är att ‘när en person ändrar sitt beteende, förändras människorna kring dem.’ Gorin är professor i psykologi och en viktminskningsexpert vid University of Connecticut. ‘Oavsett om patienten arbetar med sin vårdgivare, ansluter sig till en samhällsbaserad, livsstilstillämpning som viktvaktare eller försöker gå ner i vikt på egen hand, deras nya hälsosamma beteenden kan gynna andra i deras liv ‘, förklarade hon i ett pressmeddelande från universitetet. Två viktminskningsexperter gick överens. Det är inte heller klart vilka faktorer som spelades för att hjälpa den icke-dietande individen gå ner i vikt. Till exempel sa Hirsch , kanske dieter erbjöd stöd och råd till sin överviktiga partner ‘när det gäller matberedning, muntlig uppmuntran och / eller ökad gemensam fysisk aktivitet’. Ashley Baumohl, en nutritionist på Lenox Hill Hospital i New York City, granskade även resultaten . Hon sa att även om viktvaktare finansierade forskningen, tyder resultaten på att ‘även enkla program som inte kräver mycket resurser eller uppföljning kan ha stora fördelar’ för co uples.
hur ska jag gå ner i vikt Dieters viktminskning kan ha 'rippleeffekt' på partner