hur ska jag äta för att gå ner i vikt Dieting Practices

banta med ägg Dieting Practices

Jockey Diet fokuserar på att minska kroppsmassan, särskilt med avseende på fettmassa. Ju mer vikt Jockey har, desto större vikt hästen måste röra sig och sålunda, desto långsammare går paret ihop. Med detta i åtanke finns det viktbegränsningar på hur tung eller inte, en jockey kan vara. De vanligaste viktbegränsningarna innebär att den minsta vikten en jockey måste vara, med en sju pund sadel, är 116 kg men det varierar av staten och racerbanan. Det finns inga restriktioner på höjd, men de flesta jockeys tenderar att vara kortare eftersom det gör det lättare att hantera en lägre kroppsmassa. För att hålla sådana låga vikter har jockeys mycket restriktiva dieter och många riskfaktorer både fysiska och känslomässiga som följer med det. (1,3)

Jockeys bör äta ungefär två till tre timmar före deras händelse,
hur ska jag äta för att gå ner i vikt Dieting Practices
inklusive matar som är höga i kolhydrater och låg i fett och fiber. Detta bidrar till att minska vikten i matsmältningsorganet, och även om det är svårt att underhålla det, är det mycket bättre än rensningsalternativet. (4)

frukostflingor och fettsyror med låg fetthalt och yoghurtmuffins, toast eller engelska muffins med honung eller jampannons och syruppasta och en tomatbaserad sås (4)

Eftersom sporten av hästkapplöpning vrider sig runt jockeys vikt är det viktigt att de hittar något som är högt energi samtidigt som de lägger lite till ingen vikt för ryttaren, såsom sportgeler.

‘I en 1995-studie av Chicago Rehabilitation Institute sade 69 procent av ryttarna att de hoppade över måltider, 34 procent använde diuretika, 67 procent svettade av pund i bastun, 30 procent’ vänd ‘, termen för självinducerade kräkningar och 14 procent tog laxermedel. ‘ (3)

Sådan sjukdom som kan åtfölja jockeys inkluderar,
hur ska jag äta för att gå ner i vikt Dieting Practices
men är inte begränsad till: blyexponering resulterar från damm som skapats av blyvikter som används för att vikt sadel på lämpligt sätt.