hur snabbt kan man gå ner i vikt Dietdilemma

hur man blir smal snabbt Dietdilemma

HCG har tagit uppmärksamheten hos dieters runt om i världen med löften om att snabbt släppa pounds. Men med löften kommer också många frågor om huruvida det är effektivt och säkert.

HCG står för humant koriongonadotropin och produceras av gravida kvinnor. Det ska sätta ut fett från din kropp så att du kan använda den som bränsle, vilket betyder att du behöver färre kalorier och förlorar mindre muskelmassa.

Huntsville bosatta Kylie Smith är ett stort fan av HCG. Hon hade försökt ett antal andra produkter, många gjorde henne skakig och obekväm. Hon trodde att hon skulle ge HCG ett försök efter att hennes vän hade lycka till kosten. Kylie fick sin HCG genom en dietpraktiker. Hon tog droppar tre gånger om dagen och fick bara en 500 kaloridiet från en mycket specifik meny. Men hon säger att hon aldrig var hungrig. ‘Jag kände mig bra! Jag kände att det var mer som en ren. ‘Kylie tillägger:’ Jag vaknade på morgonen före mitt larm; Jag var inte trött. ‘ Kylie förlorade 40 pund på ett år.

Men inte alla säljs på fördelarna med HCG. Todd Foreman är en Bariatric Surgeon i Huntsville-området. Han säger: ‘Som en kirurg som inte föreskriver det tror jag inte att det finns några bevis för att det fungerar bra.’ Förman fortsätter med att säga ‘Jag tror att det mesta av HCG som finns på marknaden är inte det hormon som är känt som HCG. ‘ Foreman säger att det är en homeopatisk blandning av örter och andra tillskott, som säljs som HCG.

FDA håller med. HCG är godkänt av FDA för att behandla infertilitet, men inte som ett viktminskningstillägg. Bara i december, utfärdade FDA och Federal Trade Commission sju bokstäver till företag som marknadsför över disken HCG-produkter märkta som homeopatiska för viktminskning. Bokstäverna varnar de företag som de ‘bryter mot federal lag genom att sälja droger som inte har godkänts och gör ostödda krav.

Dr Zach LaBoube har en franchise som använder HCG för att hjälpa patienterna gå ner i vikt och säger att det finns en stor skillnad mellan recept och homeopatisk HCG.

LaBoube förklarar, ‘Förskrivet HCG är sammansatt på apotek över hela landet. Det är ett bioidentiskt hormon vilket betyder att det är en exakt kopia av den verkliga HCG som’ är framställd av en gravid kvinna. ‘

LaBoube säger att den homeopatiska versionen är mycket svagare. Du kan också hitta den över hela internet, men du vet inte alltid vad som finns i den.

Det finns också varningar om att äta en diet på 500 kalorier om dagen.

Foreman förklarar, ‘Det kan ha effekter på hjärtat, kan få effekter på njurarna, vilket orsakar njursskador, betydande muskelavfall.’ Han fortsätter med att säga att om människor förlorar mycket av sin muskelmassa, blir det svårare att bibehålla viktminskning under vägen. ‘När de lägger på sig igen är det mer sannolikt att de läggs på som kroppsfett.’

Det finns också varningar från FDA av gallstones, en obalans av elektrolyter och en oregelbunden hjärtslag på en diet på 500 kalorier per dag.

Men enligt Dr LaBoube, som lägger sina patienter på mer av en kost på 800 000 kalorier om dagen, går hans patienter bra och förlorar 20 30 pund i en månad.

‘Mycket få biverkningar. Verkligen ingen alls.’ LaBoube tillägger, ‘Om du ser på det här sättet producerar en gravid kvinnas placenta över en miljon enheter per dag HCG. Mängden som vi förskriver är överallt från 100 till 200 enheter per dag. Så det är bara en liten, liten del av vad en gravid kvinna producerar dagligen. ‘

Och hur är det med den vikten? Vet inte det kommer tillbaka plus några vänner? Dr LaBoube säger att det handlar om att ändra din livsstil efter att du har tappat bort vikt. Om du går ner i vikt på en diet och du går tillbaka till att äta 3000 kalorier en dag av skräp mat, du ‘kommer självklart att lägga vikten tillbaka.’

Kylie håller med om. Hon har sin egen varning för att inte prova kosten utan någon som kan träna dig om vad du ska äta. ‘Gå till en klinik, gå till en dietpraktiker, gå till någon som har kunskapen. Gå inte till Walmart. Det är inte de riktiga grejerna. ‘

Utan stark forskning som visar att HCG är effektivt, varnar många läkare fortfarande patienter mot någon form av HCG.

Dr Foreman säger, ‘Jag tror att HCG för de flesta patienter inte kommer att vara en klok användning av sina pengar. Jag tror att det kommer att göra den person som säljer det lite pengar, men det kommer inte att vara mycket effektivt för den person som köper den. ‘
hur snabbt kan man gå ner i vikt Dietdilemma