kalorier gå ner i vikt Diet och motion spelar viktiga roller i att kontrollera diabetes

gå ner i vikt snabbt och enkelt Diet och motion spelar viktiga roller i att kontrollera diabetes

Som en sista tanke är det viktigt att notera att det finns några patienter som kommer att kämpa för att kontrollera sin sjukdom trots en diet och motion modifiering. Dessa patienter kommer att kräva mer medicineringsterapi. Medan en negativ konnotation ofta är associerad med användningen av insulininjektioner kan injektioner vara ett användbart verktyg för att hantera diabetes. Vissa patienter med typ 2-diabetes tror att insulininjektioner är ett livslångt engagemang, men det är inte nödvändigtvis sant. Sjukdomshantering kan minska behovet av insulininjektioner.

Utan ordentlig hantering kan diabetes öka accelerationen för en persons risk för hjärtsjukdom, stroke, njursjukdom, kärlsjukdom och mer. Även om vissa villkor inte kan kontrolleras, passar diabetes en annan form. Med lämplig kost, motion och medicin kan diabetes Patienterna bör arbeta mot att vara mer beroende av sitt eget beteende och vanor för att reglera deras sjukdom och kontrollera samtidig risker inklusive: högt blodtryck, rökning, fetma och förhöjda triglycerider / kolesterol.
kalorier gå ner i vikt Diet och motion spelar viktiga roller i att kontrollera diabetes