ner i vikt Diet soda kan expandera din midja

gå ner i vikt promenader Diet soda kan expandera din midja

SCOTT CITY, MO (KFVS) Kostsoda bör hjälpa dig att gå ner i vikt, eller hur? Kanske inte. Enligt studien, desto mer diet soda någon dricker, desto mer sannolikt skulle de lägga till sin midja. Forskare tittade på fynd från en studie av mer än 700 vita och latinska människor. De var alla 65 år eller äldre när de deltog i studien från 1992 till 1996. Forskare spårade dem i genomsnitt om nio år fram till 2004. Vad fann de? Waistlines av människor som aldrig drack dietdrycker ökade med 0,8 tum för längden av studien, men ibland dränktes dricksvattenkroppen med 1,8 tum. Waistlines expanderade med mer än 3 tum hos dem som dricker en diet soda varje dag. ‘ Förnekande, ‘sa Janet Hitt, en administratör vid Scott City Nutrition Center. Laddar och volontärer vägde in på studien. De kom överens med lokala läkare och nutritionist som berättade för oss att dricka en diet soda verkar få någon att känna att de plötsligt är fria passera för att äta lite extra. ‘Jag har hört folk skämt och de kan äta den här extra kakan eftersom de kommer att dricka en diet soda’, säger Hitt. Kvinnor på Scott City Nutrition Center, Heartland-läkare och andra har alla typer av tankar om en ny studie som säger diet soda kan göra din midja expandera. De flesta säger att det är orättvist och potentiellt felaktigt att rikta seniorer när någon i vilken ålder som helst kan lura sig för att tänka en drink med noll kalorier ger dig en licens att välja dem Posten någon annanstans. ‘Jag har en syster som är i förnekelse om att dricka diet Coke’, säger Barbara Leming, Scott City Nutrition Center. ‘Hon har det morgon till natt.’ Dessa seniorer ser det också hos sina yngre barn och barnbarn. ‘De har sodavatten varje dag! ‘sade Doris Roth, en volontär. Läkare säger att viktökning i seniorer kan ha varit ett resultat av mindre aktivitet. För alla åldrar, föreslår vissa studier att artificiella sötningsmedel kan förändra din kroppskemi och göra dig hungrigare. Bottom line,
ner i vikt Diet soda kan expandera din midja
säger de vatten, mjölk eller osötat kaffe eller te är vanligtvis ett bättre val. I själva verket vid näringscentret från måltid till drycker säger de pensionärer de levererar för att begära äkta mat, och det innehåller aldrig läsk av något slag. ‘Vatten och sedan mjölk, ‘sade Roth.’ Jag vet att du måste skydda dina ben och vi har någon att fråga om soda. ‘Andra i Heartland hade åsikter till.’ Jag dricker bara vatten ‘, kommenterade Chris Blattel på Facebook. Sandy Penzel sa: ‘Jag håller med. Våra kroppar blir förvirrade eftersom vi inte vet hur de ska metaboliseras. ‘ Förutom åldersgruppen ifrågasatte läkare informationen för att den inte samlades idag. Enligt Debra Schumer, MA, RD, LD, klinisk näringschef vid Saint Francis Medical Center: ‘Det är svårt att extrapolera ett starkt samband mellan diet soda och midjemått på grund av vissa begränsningar i studien. Datainsamlingen inträffade för över 10 år sedan, såg endast på två etniska grupper (vit och latino) och befann sig i en viss ålderspopulation som ofta upplever förändringar i aktivitet vid ungefär samma ålder. Dietdrycker kan ge en falsk känsla av frihet att konsumera större delar eller mängder av andra föremål eftersom självbegränsning av sötade drycker och kalorier från drycker sker. Det handlar mycket om forskargruppen som är oklart vid denna tidpunkt. Sedan datainsamlingsperioden har det blivit förbättrade sötningsmöjligheter och även nya produkter som också kan ifrågasätta förhållandet mellan dagens förhållande. Forskning har ännu inte identifierat ett direkt samband mellan artificiella sötningsmedel och viktökning i människor, så informationen måste användas med försiktighet i allmänhet. Bottom line är att en ökning av midjelinjen ofta refererar till en ökning i kroppsvikt och faktum kvarstår att om energi i är större än energi ute kommer det att finnas viktökning. Om deltagarna inte ökade aktiviteten eller minska de totala kalorierna, skulle en viktökning förekomma oavsett om de eller inte dricker dietdrycker, så det är svårt att få mycket av den här forskningen just nu. ‘American Beverage Association har släppt följande uttalande: ‘Tidigare forskning, inklusive mänskliga kliniska prövningar, stöder att dietdrycker är ett effektivt verktyg som en del av en övergripande vikthanteringsplan. Många studier har upprepade gånger visat fördelarna med dietdrycker och lågkalori sötningsmedel som finns i tusentals livsmedel och drycker som hjälper till att minska kaloriintaget. Det är viktigt att erkänna att denna observationsstudie såg på en åldrande befolkning de över 65 i början av studien, som redan har risk för viktökning och hjärt-kärlsjukdom och sedan gjort slutsatser baserade på föreningar. Men många försöker att förlora eller kontrollera deras vikt leta efter sätt att minska kalorier, inklusive med sina dryckesval. ‘ ABA sa att forskarna inte hade tillgång till totalt kaloriintag och bara utpekade en viss aspekt av kosten. De säger att ämnena i studien redan var en del av en kardiovaskulär forskning och var av en ålder som satte dem i större risk för en antal ohälsosamma resultat,
ner i vikt Diet soda kan expandera din midja
inklusive viktökning som vanligtvis ses med åldrande.5 saker att veta 95. mars saker att veta 9 mars uppdaterad: måndag 12 mars 2018 5:17 EDT2018 03 12 09:17:13 GMTGood Fredagmorgon är det den 9 mars. Första varningsprognosen Det är en annan kall dag för Heartland. Förkylningen kommer att vara under hela din fredag. God fredag ​​morgon är det den 9 mars. Första varningsprognosen Det är en annan kall dag för Heartland. Kallan kommer att vara under hela din fredag. Första varning: Vinterblandning som orsakar några smala vägar och skolavslutningar. Varning: Vinterblandning som orsakar några smala vägar och skolavslutningar. Uppdaterad: söndag den 11 mars 2018 11:52 PM EDT2018 03 12 03:52:46 GMT