träning för att gå ner i vikt Dieters berättade i ny bok att låta tron ​​vägleda deras ätande

kost för viktminskning Dieters berättade i ny bok att låta tron ​​vägleda deras ätande

Advokatpersonalfoto av BILL FEIG Rev. Marshall Myles, center, talar om tanken bakom akademin som samordnarna Bernard Williams, vänster och J. W. Vaughn, rättvis, titta. Under de närmaste sex veckorna hjälper New St. John Baptist Church till tredje klassens pojkar att vara redo för ILEAP-testning för höstens fjärde klass. Tanken är att ge individuell instruktion för att hjälpa studenterna att utvecklas, snarare än att regressera, under sommaren. Det här är inte Semesterbibelskolan, utan snarare ett akademiskt fokuserat uppdrag av kyrkan.

Advokatpersonalfoto av BILL FEIG Rev. Marshall Myles, center, talar om tanken bakom akademin som samordnarna Bernard Williams, vänster och J. W. Vaughn, rättvis, titta. Under de närmaste sex veckorna hjälper New St. John Baptist Church till tredje klassens pojkar att vara redo för ILEAP-testning för höstens fjärde klass. Tanken är att ge individuell instruktion för att hjälpa studenterna att utvecklas, snarare än att regressera, under sommaren. Det här är inte Semesterbibelskolan, utan snarare ett akademiskt fokuserat uppdrag av kyrkan.

‘Gud, jag vill hedra dig med mina matval,’ sa Johnson, 47. ‘Jag vill inte äta vad jag vill äta och sedan be dig att välsigna konsekvenserna.’

Johnson, av Denham Springs, etablerar sin filosofi i en ny bok, ‘Sätt din tro där din gaffel är’, en guide som blandar vetenskapen om viktminskning och övning med kristna hängivenheter. En certifierad hälso-tränare och tidigare företags tränare för Weight Watchers, Johnson dieterades i åratal men sa att hon aldrig kunde hålla tyngden tills hon inkluderade sin tro på hennes dagliga mat och motion beslut.

‘Om vi ​​drar in honom och gör honom till mitten av det, så inser vi att maten inte har makten över oss och på samma sätt vi borde inte vara tanklösa. Det är en gåva och en välsignelse från honom, ‘ Hon sa.

Kristna och kyrkliga fokuserade viktminskning planer blir allt vanligare, säger Robert Newton Jr., en forskare vid Pennington Biomedical Research Center.

Det finns Eden-kost, som försöker återskapa en ätfilosofi baserad på Genesis kapitel 2 och 3, och First Place, ett vikthanteringssystem som skapats av sydliga baptister.

Vikthanteringsböcker från vägtrafikministerier och megachurch Pastor Rick Warren har träffat bästsäljare listor.

‘Det finns idag flera kyrkor som har ett hälsovårdsministeri,’ sa Newton. ‘Trongemenskapen erkänner att det kan spela en roll för att förändra beteendet. Det är förvisso att det är en resurs för detta.’

En studie från 2005 av ett viktminskningsprogram i en Baton Rouge-kyrka fann att deltagarna fastnade med programmet och rapporterade en positiv effekt på deras hälsa. Medan viktminskning inte var lika stor som universitetsstyrda program, gick deltagarna ner i vikt.

Bön, gruppansvar och andra faktorer som påverkar beteenden bidrog till framgången.

‘Vi vet definitivt att bönen är viktig,’ sa Newton. ‘Det vi vet är att kombinationen av dessa saker hjälper människor att gå ner i vikt. Jag tror på människor vars tro är viktigt för dem, det är en bra väg att gå när det gäller att försöka gå ner i vikt.’

Upphöjt i Chicago av föräldrar födda i Mississippi, sa Johnson att hon var upptagen på god södra mat. Hon hade en aversion att utöva hon misslyckades med gymnasiet klass en termin i gymnasiet och var alltid lite ‘knubbig’ som barn.

‘Det var normalt,’ sa hon. ‘Det var ett antal personer i min familj som var tunga.’

När hon var 17, föll hennes pappa av hjärtsjukdom. Hennes familj var chockad, men Johnson insåg att han hade varit sjuk i åratal med högt blodtryck och hjärtproblem.

‘Jag växte upp och tänkte det var vad som hände när du kom till en viss ålder,’ sa hon.

Hon lärde sig att många amerikaner lever med kroniska sjukdomar, som hjärtsjukdomar eller diabetes, som antingen kan undvikas eller förbättras med bättre diet och motion.

Det var sant med kristna också, fann Johnson.

Så sent som 2011 fann en studie av forskare vid Northwestern University att personer som går i kyrkan minst en gång i veckan var dubbelt så sannolikt att de är överviktiga. Forskare tror att de har större sociala nätverk och fler möjligheter att övervinna.

Johnson försökte faddieter och försökte sanna rutiner, men punden stannade när hon sa att hon började söka efter andliga lösningar.

Istället för bearbetade livsmedel bestämde hon sig för att äta mat som var nära deras naturliga tillstånd. Hon sa att hon slutade begära smakerna av salt, fett och socker som hon en gång gjorde.

‘Det är en bibelsk princip. Man skördar vad man sår. Vad vi matar växer, ‘sa hon.’ Ju mer du äter hälsosamma naturliga livsmedel, ju mer du önskar dem. ‘

I sin bok frågar Johnson läsarna att meditera om den bibelska historien om den handikappade mannen som träffade Jesus vid bron som heter Bethesda.

‘Vill du bli bra?’ Jesus frågade mannen.

‘Placera dig själv i det här mötet och hör Jesus fråga dig detsamma,’ skrev Johnson. ‘Vill du bli bra?’

Mest av allt, sade Johnson, att ta hand om din kropp behöver inte vara svårt.

‘Jag ser det inte som en kamp längre’, sa hon. ‘Jag ser det som ett privilegium. Jag vaknar och gör hälsosammare mat till min familj och delar det med andra människor. ‘
träning för att gå ner i vikt Dieters berättade i ny bok att låta tron ​​vägleda deras ätande