bra mat för viktnedgång Den växlande tyget av kraften

bli smal fort Den växlande tyget av kraften

På sin femte dag på Depot står RCMP: s träningsakademi i Regina, Sask., Cpl. Paul Cutler, bakom ett klassrum och adresserar i Troop Cutler, en av sina två trupptillbehör, ber de nya kadetterna att titta ner på sina enhetliga skjortor. Det är den första dagen som de har fått göra sina uniformer och de har noggrant justerat sig själva och varandra hela morgonen.

Han ber dem att överväga varför deras skjortor är gråa, i alla färger, när många andra polisbyråer använder blått, svart eller vitt. Han föreslår då att en snabb blick nedåt kan fungera som en hjälpsam påminnelse under hela sin karriär av vad polisarbete verkligen handlar om.

‘Poliseringen har inte alltid svartvita svar. Poliseringen har gråa områden, ‘säger Cutler.’ När du eller någon annan vill ha en svartvit lösning, titta ner på dina skjortor och kom ihåg det. ‘

Samhällsskift Kanada har förändrats mycket sedan den nordvästmonterade polisen inrättades i frågor om kön, sexuell läggning, kulturella och religiösa skillnader kräver mer än bara de fakta som är angrepp.

Av siffrorna

På året var Depot inskrivet av det numret, cent var kvinnlig. Enligt det kanadensiska centret för rättvisa statistik, det tredje året i rad att antalet kvinnor i uniform ökat i Kanada. Sex procent av årets kadetter identifierades också som Första Nationerna, och cent identifierades som en synlig minoritet. 60 procent av dem hade mer än gymnasieutbildning (från certifikat till examen). : RCMP Nationellt Rekryteringsprogram och Depot Training Office.

Och eftersom RCMP fortsätter att anpassa sig och förändras för att återspegla det kanadensiska samhället, bygger kraften på sina individers unika upplevelser och kvaliteter för att stärka RCMP som en helhet. Ansikten bakom uniformen har alltmer blivit mindre likformiga. Innan hon gick med i RCMP arbetade hon i socialtjänst med ungdomar, flyktingar, nyligen invandrare och hemlösa kvinnor.

‘Jag har alltid tänkt på mig själv som att göra något för samhället’, säger Lee. ‘Jag vill bygga på det jag lärde mig under mina år i social service och tillämpa den för att göra vårt land till en bättre plats.’

Det är samma för Cadet Kurt Butler. Butler, vars pappa är en pensionär, säger att hans far verkligen påverkat hans val och gav honom en förståelse för vad jobbet innebär Butler deltog i nio olika skolor mellan grundskolan och gymnasiet men Han säger att huvudorsaken till att han gick med var att det var det rätta valet för honom.

‘Jag känner verkligen som att jag menar att vara någon som hjälper människor’, säger Butler. ‘När alla andra har slutat från byggnaden är det poliser som kör in i byggnaden. Jag vill vara killen folk ringer när de verkligen behöver hjälp. ‘

Du är svårt pressad att gå på grunderna på Depot och hitta en kadett som inte säger att deras yttersta mål är att hjälpa människor. Och medan det är definitivt inte en ny sak, har kraftens förståelse för hur polisen hjälper sina samhällen skiftat över tiden.

Som hon förklarar principerna för gemenskapspolisering till Troop Cpl. Kate Bamber, deras andra facilitator, betonar behovet av flexibilitet inom sitt utvalda område.

‘När saker förändras måste vi förändras för att möta dessa krav, säger Bamber.

Bamber säger att konceptet är centralt i alla lektioner som kadetter lär sig under sina sex månader med intensiv träning. Som förmedlarna berättar för dem är polisarbete ett dynamiskt fält och poliserna måste förutse att saker kan ändras när som helst.

‘Vi måste alltid tänka på vad vi gör bra, vad som behöver arbete och hur man kan förbättra, säger Bamber.’ Om vi ​​inte bedömer växer vi inte och vi lär oss inte. ‘

Med tanke på karriären Cpl. Natasha Szpakowski är den non-commissioned officer som ansvarar för proaktiv rekrytering i Saskatchewan.

Szpakowski, som tidigare arbetat på akademin, säger att en av de viktigaste aspekterna av en rekryterares jobb är att helt enkelt fråga människor om de någonsin har ansett att vara polis och hon har funnit många människor.

‘Jag tycker alltid att det är intressant eftersom folk kommer att säga’ Jag är för gammal ‘eller’ Jag ‘är inte tillräckligt bra’, säger Szpakowski. ‘Men enligt min erfarenhet återspeglar en vanlig medlem någon annan person som går ner på gatan. Jag har sett människor så unga och gamla som människor i alla former och storlekar kommer och lyckas. ‘

Kadett Michael Roberts, ville ha varit polis sedan han var väldigt ung. Men när han träffade gymnasiet och insåg att han inte skulle vara väldigt lång eller muskulös i sin karaktär, rådde rådgivare honom mot att fortsätta polisera.

Efter en serie oinspirerande forays in i branschen beslutade Roberts att han ville göra något annat. Han gick igenom ansökan för de kanadensiska styrkorna när han hamnade snubblar över RCMP-webbplatsen.

‘Jag hade aldrig riktigt ansett det som ett karriäralternativ’, säger Roberts. ‘Strax utanför fladdermusen skildrade jag en massa riktigt manliga män som verkligen var viktliftande och verkligen konkurrenskraftiga.’

Men vad Roberts har hittat i sin trupp är en grupp människor som inom bara två veckor känner sig redan mer än bara klasskamrater.

På första dagen i vecka ett, Troop deras första PARE (fysisk förmåga krav utvärdering), ett tidtest som driver dem till sina fysiska gränser. De gick en i taget medan deras troopmates tittade från sidan. Cheering när de gjorde det bra och uppmuntrar varandra när de kämpade, avslutade alla utvärderingen framgångsrikt under tidsgränsen.

Kadetter lär sig snabbt att de ‘blir starkare som helhet snarare än i delar hoppas en lektionsinstruktör att de gäller hela sin karriär, bygger partnerskap med sina medarbetare och kunder.

Utöver att skapa goda vanor är samarbetet en nödvändighet för kadetterna. Depot är ett skrämmande test av en persons mentala och fysiska gränser. Supt. Suk Pal, träningsofficer, säger att det är en platsmedlemmar som kommer att associera sig med både sina största utmaningar och deras största triumfer.

CPL. Curtis Davis, en skjutvapeninstruktör, säger att dessa dagliga tryck förstärks av det faktum att processen ofta tar år och att varje kadett har lagt hela sitt liv för att komma dit och när som helst kan de förlora hela den personliga investeringen.

För att säkerhetskopiera detta uttalande, vänder Davis till en grupp kadetter från Troop upp i intervallet, övar för deras hagelgevärsevaluering och ringer dem ut med namn och frågar dem hur länge de väntade bara för att komma till Depot. Svaren, allt från två och ett halvt år, är genomsnittliga, säger han.

‘De år som väntar på att komma till Depot alla kan rida på skytte,’ säger Davis, med hänvisning till deras skjutvapenskvalifikationer. ‘Detta är deras hela karriär.’
bra mat för viktnedgång Den växlande tyget av kraften