bra sätt att gå ner i vikt destructs ner sträcka i förlust för Colgate

gå ner i vikt räkna kalorier destructs ner sträcka i förlust för Colgate

‘Jag’ är senior och jag borde veta bättre än att ens ge domarna en chans att få mig på något sådant, säger Lacey efteråt. ‘Jag är ganska passionerat barn. Jag spelar ganska svårt och känslomässigt. skillnad mellan att leka med känslor och vara känslomässig och jag tror att jag korsade över det idag. ‘

Senioren framåt Jordan Swopshire gjorde en koppling 3 pekare med 29 sekunder kvar och slutade med 16 poäng när Colgate kom tillbaka för att slå Navy, 69 64, framför 1.053 fans på Alumni Hall.

Seniorvakt Sean O ‘Brien och juniorvakt Francisco Amiel gjorde 12 poäng för Colgate (13 10, 8 4), som flyttade in i slips för andra plats i Patriot League tillsammans med Boston University.

Lacey missade bara en dubbel dubbel med 13 poäng och nio rebounds för Navy (15 10, 6 6), som föll i en slips för fjärde plats tillsammans med Army West Point. Seniorvakt Bryce Dulin uppgick till 12 poäng och fem returer för Midshipmen, som höll en åtta poäng ledningen halvvägs genom andra halvleken, blev sedan överträffade 28 16 resten av vägen.

‘Vi turlade på att göra avgörande misstag som du bara inte kan göra i ett besittningsspel med fyra eller fem minuter att gå’, sade marinhuvudtränaren Ed DeChellis. ‘Vi hittade ett sätt att förlora spelet. Vi hittade ett sätt att överlämna spelet till dem. Det är väldigt nedslående. ‘

Lacey hade just gjort ett bra spel och slog en lådan ut för att ta en offensiv rebound av ett missat frikast. Den robusta 6 foten 7, 235 pund ledare omvandlade offensiva styrelsen till en layup som gav Navy en 49 41 ledning med 10 minuter kvar.

Just nu senare sprang Lacey vid baslinjen och kraschade in i Colgate-bänken medan han försökte spara en lös boll från att gå utanför gränserna. Han kraschade in i ett par Raiders som sitter på bänken och det kan ha orsakat det utbyte som ledde till det tekniska.

Navy hade just återhämtat ett missat skott och föra bollen uppe på gång när tjänstemannen plötsligt lade händerna i form av en T och spetsade på Lacey.

‘Deras bänk mumlade någonting och jag mumlade något tillbaka, jag förtjänade det. Det är obevekligt i mina slut som ledare och ledare på det här laget’, säger Lacey. ‘Jag måste bara bli smartare än den. har gjort detta för länge för att bli fast i något sådant. Det börjar bli ett mönster och jag måste titta på mig själv nu. ‘

Det var det andra raka spelet som Lacey utspelade sig på ett tekniskt fel. Han citerades under onsdagens amerikanska lek efter att ha sagt en tjänsteman att han trodde att han hade fouled medan han gjorde en uppläggning.

‘Vi hade precis det som hänt på amerikan och han spelade inte resten av spelet’, säger DeChellis om Lacey. ‘Du kan inte fortsätta att göra saker för att uppmärksamma dig själv och skada vårt lag. Jag antar att jag ‘Jag måste ha en annan konversation med honom. Saker som det är väldigt mycket frustrerande. ‘

Colgate-tränaren Matt Langel hörde inte vad som sägs mellan Lacey och hans bänksmedlemmar, men noterade att veteran officiell besättning bestående av Earl Walton, Clarence Armstrong och Jeffrey Anderson inte skulle tolerera sådant beteende.

‘Vi hade ett mycket starkt officiellt besättning på spelet, killar med stor erfarenhet på hög nivå’, sade Langel. ‘Du vet när du har ett besättning så kommer de att vara rättvisa, men de kommer inte att göra något nonsens. De jobbar stora spel hela tiden så du vet att de kommer att behålla kontrollen över spelet. ‘

Sophomore framåt Evan Wieck hade ett bra spel med 10 poäng och sju rebounds för Navy, som sköt 49 procent (24 för 49) och faktiskt avslutade med fyra mer fältmål än Colgate. Men Midshipmen begick 15 omsättningar och såg Raiders konvertera dem till 24 poäng.

Senior swingman Shawn Anderson var ansvarig för fem omställningar, något som kompenserade de nio biträdande han skickade ut.

‘Vi tog bollen ur våra egna händer alltför mycket,’ sa DeChellis. ‘Vi är självförstörda när det gäller att vända bollen. Du kan inte göra alla dessa misstag i slutet av ett besittningsspel och förvänta dig att vinna.’

Swopshire och Amiel gjorde i följd tre år som Colgate gick på en 10 2 kör kort efter Lacey tekniska. Det bidrog till att omvandla ett åtta poäng underskott till en sex poängs ledning (63 57) med 3:47 kvar. Amiel gjorde tre frikastar under sprutan efter att ha fouled på ett skott försök från bortom bågen.

Fouling en 3-punkts shooter var en av de dumma spelarna DeChellis refererade till. En annan skedde på föregående besittning när Wieck whistled för att springa över en försvarare under en inbounds-lek, vilket resulterade i en marinomsättning.

Point guard Hasan Abdullah försökte göra ett lat pass över 6 fot 8 Will Rayman efter att ha fångats och det togs av med 2:55 att gå. Anderson driblade i trafik och fumbled bollen borta på 1:32-märket.

Abdullah dränerade en 3-pekare med 57 sekunder kvar för att få Navy inom två vid 66 64. Colgate ringde timeout för att skapa ett spel och Langel sa att det exekverades exakt som det var upprättat med Swopshire swishing 3-pekaren som visade sig vara dolk.

‘Vi hade en matchup som vi trodde vi kunde få och leken hände att fungera till perfektion,’ sade Langel. ‘O’ Brien gjorde ett bra jobb med att leverera passet och Swopshire är en riktigt bra 3-punktskytte när han kan få fötterna. ‘

DeChellis sa att Midshipmen gjorde ett sista kritiskt misstag på den innehavet, misslyckades med att byta rätt sätt och lämna Swopshire som ett resultat.

Navy har nu förlorat fyra raka konferensspel på Alumni Hall. Midshipmen kom av två raka vägar vinner.

‘Jag har inte svar på varför vi har förlorat fyra rakt hemma. Det är bara löjligt, säger DeChellis.’ Jag vet inte varför vi spelar bättre på vägen. Kanske blir vi mer avslappnade. ‘.
bra sätt att gå ner i vikt destructs ner sträcka i förlust för Colgate