gå ner 5 kg på en månad Denna TV-skådespelers viktminskningshistoria kommer att inspirera dig

gå ner i vikt snabbt och effektivt Denna TV-skådespelers viktminskningshistoria kommer att inspirera dig

TV-skådespelaren Piyush Sahdev, som senast sågs i det dagliga dramatiken Sapne Suhane Ladakpan ke, är tillbaka och hur! Den talentfulla skådespelaren, som hade lidit en knäskada medan han utförde en stunt på ovannämnda show, var tvungen att sitta hemma för ett par av år. Under den period som han återhämtade sig

TV-skådespelaren Piyush Sahdev, som sist ses i det dagliga dramatiken Sapne Suhane Ladakpan ke, är tillbaka och hur!
gå ner 5 kg på en månad Denna TV-skådespelers viktminskningshistoria kommer att inspirera dig

Den begåvade skådespelaren, som hade lidit en knäskada medan han utförde en stunt på ovannämnda show, var tvungen att sitta hemma i ett par år. Under den period som han återhämtade, fick Piyush mycket vikt. Han vägde en 108 kg.

Ja, du läste det rätt.

Läs också: Zindagi Ki Mehek skådespelerska Samiksha Jaiswals viktminskningshistoria inspirerar dig

Men skådespelaren har jobbat hårt på sig för att komma tillbaka i form. Faktum är att Piyush väger nu 70 kg.

‘Jag satte mycket på mig medan jag återhämtade mig, men valde inte någon snabb fixformel. Istället bestämde jag mig för att gå ner i vikt utan fettbrännare och få sex pack abs utan steroider, vilket var tuffare och tog längre tid. Jag är glad att jag lyckades. Jag väger nu 70 kg, ‘The Times of India citerade skådespelaren som sagt.
gå ner 5 kg på en månad Denna TV-skådespelers viktminskningshistoria kommer att inspirera dig