gå ner 5 kilo Desperate Planters Wrist Maintenance Program

bästa viktminskning Desperate Planters Wrist Maintenance Program

Första hjälpen skötare kan visa en djupare version av Desperate Planters Handledningsprogram. Den markerade texten på den första hjälpen sändnings broschyren motsvarar innehållet nedan. Trots att var och en av dessa tre typer av meganoreceptorer svarar mot olika stimuli, arbetar de tillsammans för att ge muskler med information om när du ska komma och när du ska koppla av.

Muskelspindeln är en speciellt anpassad grupp av muskelfibrer och nerver inbäddade i en muskels kropp. När en muskler sträcker sig kan denna receptor ge ett mycket snabbt svar det gör samma muskel som sträcker sig i kontrakt. Under normala förhållanden fungerar denna reflex för att justera graden av muskelkontraktion till belastningen som utövas. Till exempel om någon händer dig med en stor ölsten full mot randen, kan glaset falla en bit när du försöker stödja vikten. Muskelspindeln i din bicep brinner när muskeln sträcker sig genom det tunga glasets nedåtgående drag. Svaret är att göra ditt biceps-kontrakt ännu hårdare och lyfta stenen tillbaka, allt utan att du tänker på det eller ens ser det ske.

Golgi Tendon Organ (GTO) ligger i senorna som förbinder muskel till ben. När muskeln kontraherar och förkortas under belastning utvecklas spänning i den relativt icke elastiska senan, som övervakas av theGTO. Om spänningen blir för hög, hämmar GTOreflex muskeln fäst vid senan. Kall, trötthet, hypoglykemi, smärta, vibrationer, tidigare skador och ödem kommer alla att störa överföringen av information från muskler, senor och leder, vilket minskar musklernas förmåga att reagera snabbt för att stödja fogen i en plötsligt förändrad situation som slående en sten eller hård mark med din skovel, eller trippla eller snubbla över snedstreck i blocket.

Lyckligtvis kan theproprioceptivereflexes återställas genom agility träning. Att applicera en plötslig sträcka eller belastning på fogen medan du koncentrerar dig på bra form hjälper dina receptorer att påskynda sitt svar på en plötslig (och potentiellt skadlig) förändring när du är i fältet. Det uppenbara resultatet är att minska akuta skador som uppträder med en plötslig stor belastning, som när du reser, men dessa reflexer hjälper också till att minska repetitiva stamskador som senitflammor, eftersom ju snabbare och mer exakt de arbetar, desto mindre stress läggs på bandet vävnad med varje skovel strejk. Det tar inte för mycket arbete för att återställa dessa reflexer, så införliva lite smidighetsarbete i din uppvärmning och dina leder kommer att tacka för det! Bygg en viss styrka i musklerna som kommer att användas kraftigt under plantering före starten av säsongen är ett mycket smart drag. För en sak kommer det att hjälpa dig att fokusera på plantering och lindra dig av oro för huruvida du kommer att vara stark nog för att få din kvot av träd i marken. För en annan, du kommer att ha roligare,
gå ner 5 kilo Desperate Planters Wrist Maintenance Program
sova bättre och plantera fler träd om du inte har ont.

Förutsatt att den första veckan av plantering kommer att bygga krävs styrka är en dålig plan. Med överanvändning (eller en träningsstimulering) bryter din kropp ned den svaga och skadade vävnaden. Om du levererar de nödvändiga näringsämnena, energi och vila, kommer muskeln, senan och benet att återuppbyggas, starkare och kunna göra mer arbete utan att någon skada uppstår. Men om du måste fortsätta plantera hela tiden finns det ingen tid för återhämtning och ombyggnad. antingen du sakta ner på planteringen eller din handled bryter ner.

Övningarna som ges i Desperate Planters Guide för att undvika Wristare, är inte de enda som kommer att stärka din handled. De är dock valda noggrant för att vara mest effektiva för att förbereda dig för rörelserna i samband med plantering av träd. De är också avsedda att stärka senor och ligament samt musklerna.

Flexorcarpiradialis och flexorcarpiulnarisboth härrör från medialepicondylen, där de delar en stor tendons ursprung, den gemensamma flexorsänken. Inflammation av denna sena kallas medialepicondylitsor golfers armbåge. Flexorcarpiulnarisalso har ett andra huvud, som uppstår från ulna.

Den tredje flexorn, thepalmarislongusis en mindre muskel uppstår också från medialepicondylebut införande i ett tätt lager av fascia, thepalmaraponeurosis och flexorretinaculum. Flexorretinaculumis är viktigt eftersom det utgör den motståndskraftiga tunneln genom vilken senorna i handen och medianenern måste passera. Inflammation av senskedjan av någon av dessa muskler kan resultera i svullnad, tryck på medianern och resultera i karpaltunnelsyndrom.

Flexorcarpiradialis passerar genom en djup ligament tunnel, införande i basen av den andra och tredje metakarpalen. Förutom flexion orsakar det också radiell avvikelse. Flexorcarpiulnarisinerna på thepisiformbone; ett litet handled ben på den övre gränsen av karpaltunneln. Från thepisiform överfördes dragningen av flexorcarpiulnarisis till slut till basen av den femte metakarpalen. Det orsakar handledsflektion och ulnaravvikelse. Både radial och ulnar avvikelse är också känd som bortförande och dessa rörelser stöds inte bara av respektive flexorer utan också av deras extensorer.

När extensor senor korsar handleden, passerar de under extensorretretacaculum tillsammans med senorna i tummen, extensorpollicisbrevisen och abductorpollicislongusen. Det verkar som en vägledning för senor, som fångar dem mellan ett lager av icke-elastisk bindväv och de underliggande benen. Repetitiv gripning och förlängning av handleden kan leda till att senhöljet gnider mot dessa strukturer. Efterföljande irritation och svullnad skapar ännu mer tryck på senorna och resultatet är handleditonit. Detta är den vanligaste typen av tendonit som ses hos plantare.

Extensorcarpiradialislongusandbrevisare infördes på baserna av den andra och tredje metakarpalen, extensorulnarison basen av den femte metakarpalen. När handleden extensorerna fungerar tillsammans, sträcker de handleden.

Även om de kraftfulla gripmusklerna ligger på framsidan av handleden, är deras senor endast spända när extensorerna sammandrags. För att skapa ett kraftfullt grepp måste extensorerna aktiveras.

När de radiella eller ulna extensorerna avtalar separat hjälper de till att producera radial eller ulnar bortförande av handleden. I själva verket är det en riktig prestandaförstärkning att få hydrering rätt. Huvudvärk, trötthet och hälsorisker följer efter att ha druckit för lite,
gå ner 5 kilo Desperate Planters Wrist Maintenance Program
men det här gäller också för att dricka mycket.