gå ner i vikt på 2 veckor Den största Illinois-högskolan möter detta

normalt kaloriintag Den största Illinois-högskolan möter detta

PEORIA Hundratals av de mest talangfulla musikerna kom till River City i helgen för att spela på Illinois Music Education Conference.

Darcy Nendza säger, ‘Musik är absolut en del av ditt liv för alltid.’

För många barn över Illinois är musik mer än bara ett bra slag, det är ett sätt att leva. Nendza säger, ‘Försök att tänka på en del av din dag att du går igenom att det inte finns någon musik någonstans. Det är en del av vem vi är och det hjälper oss också att vara i kontakt med det och det varför musik är så viktig för dessa barn .’

Mitchell Dziewior säger, ‘Det är verkligen mer än bara musik. Som den ryska sången pratade vi om vad meningen med det var och vår regissör talade om när han åkte till Ryssland och sjöng det och bara den känslomässiga inverkan på folket och sig själv . Bara saker som så bryr oss verkligen och tar oss närmare musiken än vad vi någonsin kunde år, musikpedagoger tillbringar en långhelg i Peoria, lär sig nya tekniker och varje år bryter konferensen upp med de bästa musikstudenterna i Illinois utspelar sig i All State Orchestra. 600 musiker handplockas från gymnasier över hela staten.

Nendza säger,
gå ner i vikt på 2 veckor Den största Illinois-högskolan möter detta
‘Om du tänker på din gymnasiumserfarenhet och vilken nisch du föll i, om du var en idrottsman, så är det staten. Om du var en dramatiker är detta Theatre Fest. Det här är det största som de gör i deras genre i sin skola. ‘

Eleverna säger att de inte skulle kunna gå vidare. Molly Farrar säger, ‘Inte många barn går. Jag kom hit och jag auditionerade igår och de lade mig principen om All State Orchestra, sedan en lång repetition och nu jag här.’ Dziewior säger, ‘Det speciella, varje enskild person här är här för att de försökte och de har en anledning att vara här.’
gå ner i vikt på 2 veckor Den största Illinois-högskolan möter detta