gå ner i vikt räkna kalorier Den Ultimate Five Day 1200 Calorie Diet Plan

gå ner i vikt fort Den Ultimate Five Day 1200 Calorie Diet Plan

Kredit: Bild via WikipediaCredit: Bild via WikipediaDen 5 dagars 1200 kalori dietplanLös vikt på ett enkelt och hälsosamt sättViktförlust kan ofta vara frustrerande eftersom vi får veta motstridiga meddelanden om det bästa sättet att gå ner i vikt. Men tiden har visat oss att bästa sättet att gå ner i vikt är att titta på våra portionsstorlekar och äta med omtanke. Men det betyder inte att du svälter dig själv! Man måste äta hälsosamt, men också njuta av maten och njuta av ett rimligt sätt. Studier har visat att svältande sig bara leder till binge ätning, vilket resulterar i viktökning och skuldkänslor efteråt. Här är en sammanfattning av en 5 dagars 1200 kalori diet plan med ingredienser och enkla recept att följa. Varje dag har 3 fullmat, 1 mellanmål och en efterrätt. Recepten är var och en för en servering. Många av ingredienserna är lika för att spara tid och kostnader. Även dessa recept innehåller mycket grönsaker och hälsosam kött som kyckling och fisk för att stanna full. Det finns enstaka behandling, som de dagliga efterrätterna, för att vara förbundna med dietplanen och säkerställa långsiktig framgång. Smaklig måltid!

2. Blanda lönnsirap och vitlök i en liten skål och salt och peppar

6. När laxen och potatisen är nästan färdiglagda, använd en bit av potatisvattnet för att värma upp en panna och stek spenaten tills den något vissnar,
gå ner i vikt räkna kalorier Den Ultimate Five Day 1200 Calorie Diet Plan
kast sedan in den schweiziska osten och blanda.

I en panna, med olivolja, sautee lax tills kokt noggrant (eller använd extra lax från dag 4). I en annan panna, använd lite olivolja och lägg till grönsaker i pannan.

Koka pasta tills al dente. Använd gärna pasta pasta för att laga kyckling och grönsaker om det behövs.

Kombinera pasta med grönsaker i pannan och rör om ihop, tillsätt parmesanost, salt och peppar för smakämnen.

Servera pasta med lax på toppen.

Tillsätt parmesanost och salt och peppar för smakämnen.

Totala kalorier: 453 kalorier

Där har du din fem dagars kostplan. Tänk på att blanda och mata måltider om du inte tycker om att äta en sak. Dieten behöver inte vara en strikt 1 200 daglig diet. Du kan till exempel välja att äta 1 150 en dag och 1 300 kalorier nästa och genomsnittliga din måltider till ungefär 1 200 kalorier. Kom ihåg också att dricka mycket vatten för att vara hydratiserade och att känna sig fylligare.

En diet kombineras bäst med träning, så om du tränar särskilt hårt, gärna kasta in ett annat hälsosamt mellanmål, till exempel en frukt eller nötter. Kom ihåg att vara hälsosam och glad!
gå ner i vikt räkna kalorier Den Ultimate Five Day 1200 Calorie Diet Plan