gå ner i vikt snabbt och effektivt Derrick Rose lämnar Cavaliers att hantera

recept gå ner i vikt Derrick Rose lämnar Cavaliers att hantera

Teamet erbjöd inte några andra detaljer om Rose s frånvaro.

ESPN rapporterade att Rose tar personlig tid ‘för att utvärdera sin framtid i NBA.’ En lagkälla berättade för ESPN att Rose s många skador är ‘att ta en tolv på honom mentalt.’

‘Vi vill att han ska ta sin tid bara känna laget, tränarna, organisationen, vi har alla tillbaka och önskar honom bra,’ sade Lue före Cavs, som har vunnit sex raka, värd Charlotte Hornets. ‘Vi förväntar oss att få honom tillbaka. Jag reste ut till honom och textade honom och berättade för honom att vi stöder honom. Vi vet att han går igenom en tuff tid just nu.’

Rose har spelat i bara sju av Clevelands 18 matcher den här säsongen på grund av en vänster fotledskada, den punktvakt som hålls vid körning till korgen den 20 oktober i Milwaukee. Han är i genomsnitt 14,3 poäng per spel i sin första säsong med Cleveland .

Rose s karriär har minskat av knäskador, som har krävt operationer. Han satt ut hela säsongen 2012 13 i Chicago och spelade bara 10 matcher det följande året på grund av skada.

De medicinska problemen har tagit en förståelig vägtull på Rose.

‘Han har varit skadad efter skada de senaste åren, säger Hornets coach Steve Clifford. ‘När du har spelat på en MVP-nivå som han har, är jag säker på att det är svårt att ta. Lyssna, han spelar fortfarande på hög nivå. Jag tror att han i genomsnitt 18 poäng i fjol med New York och spelade bra när han blev skadad den här månaden. De säger alltid att den svåraste saken för de stora är när du förlorar ett steg .’

Den 29-årige Rose hade varit upphetsad över en ny start med Cleveland efter att ha varit i förra säsongen med New York Knicks. Han undertecknade ett år, $ 2,1 miljoner gratis agent kontrakt i sommar med Cavs och förväntades vara lagets backup punktvakt bakom Isaiah Thomas.

Thomas återhämtar sig emellertid fortfarande från en höftskada som uppstod i förra säsongen med Boston, och Rose stod i en startroll.

Rose släppte lite tyngd för att trycka på knäskarv och visade blinkningar av hans tidigare själv innan han skadades. Ankeln hade stört honom i nästan en månad när Cavs tränare Tyronn Lue tillkännagav i förra veckan att Rose skulle vara sidelined för ‘åtminstone’ två veckor.
gå ner i vikt snabbt och effektivt Derrick Rose lämnar Cavaliers att hantera