gå ner i vikt utan träning Denna kvinna förlorade 45 kg med sitt bröllop som den perfekta ursäkningen

viktnedgång nyttig mat Denna kvinna förlorade 45 kg med sitt bröllop som den perfekta ursäkningen

Under åren av konditionering har bröllop blivit synonymt med allt som är perfekt och drömmande. Från inredningen till kläderna är ett bröllop inte ett bröllop till ett element av felfrihet, eller hur? För en viss Haley Smith var det inte något annat. Hon var ganska likt

Under åren av konditionering har bröllop blivit synonymt med allt som är perfekt och drömmande. Från inredningen till kläderna är ett bröllop inte ett bröllop till ett element av felfrihet, eller hur?

För en viss Haley Smith var det inte något annat. Hon var ganska som någon annan brud som ville vara en glad, vacker kvinna på sin stora dag. Och hon gjorde, men inte utan hennes skäliga del av det hårda arbetet.

Haley innan hennes viktminskning. Bild med tillstånd: Instagram / Haley Smith

En inspiration i alla avseenden tog Smith ett löfte att vara frisk och passa efter att hennes make Matt lade fram ett äktenskapsförslag tillbaka i juli 2015.

Läs också: 5 anledningar du förlorar inte vikt trots den kosten

‘Min resa började verkligen efter att min man föreslog mig tillbaka i juli 2015. Jag hade alltid försökt gå ner i vikt, men när jag såg bilderna i förslaget, freaked jag ut,’ var hon citerad som att berätta Mashable.

Så idag vaknade jag till en ny låg vikt 165,7. Jag har fastnat runt 168 172 i 2 månader. Jag lägger upp det här för att berätta för allt vad viktminskningen inte är all förutsägbar. Som ni vet är jag gift i helgen, så för den senaste veckan eller två, Jag har verkligen försökt att spänna ner! Jag gav mig allting i träningspass (de flesta dagar hah), loggar mat och gör hälsosammare val än vanligt, men jag kunde inte bryta mig 168,1. Sedan måndag och tisdag fick bröllopet det bästa av mig, så vi gjorde inte laga mat hemma, och jag hade en splurge måltid igår kväll och vad vaknar jag till? Förlora 2,4 kg. Det gör ingen dang förnuft. När du känner dig avskräckt eftersom det inte finns några framsteg på skalan, ge det tid! Det handlar inte bara om siffror. Regelbunden träning, vissa livsstilsförändringar och en hälsosam kost hjälpte Smithlose åtminstone 100 pund (cirka 45 kilo). Hon belönade sig,
gå ner i vikt utan träning Denna kvinna förlorade 45 kg med sitt bröllop som den perfekta ursäkningen
köpte en konditionsklocka, satte månatliga mål, investerade i träningskläder och behöll sig alltid motiverad.

transformationstuesday Jag har blivit ombedd att skicka min berättelse ett par gånger, så här går. Den vänstra bilden var på min förslagsdag den 18 juli 2015 och rätten var min bruddusch den 6 augusti 2016. När Matt föreslog sist år såg jag mina bilder och kände inte ens igen mig själv. Hela mitt vuxna liv har jag kämpat med min vikt, men det var min högsta. Jag hade låtit mig gå och visste inte ens hur långt jag hade blivit. På den dagen tänkte jag att jag skulle göra en förändring. Jag var trött på att gömma sig i bilder och blivit lindad över en parkeringsplats och hoppade över aktiviteter, känner sig lat och mest av allt som är generad av mig själv. Ingen sak gjorde mig hur jag är idag. Det var en kombination av allt hälso- och fitnessalternativ jag kunde hitta. Så tro det är det några magiska piller , wrap, gym medlemskap, måltid, vitamin, app, kirurgi, diet, träning, midje tränare, bok, hypnos, skaka, pulver eller något annat som bara gör det för dig. Det är att hitta din egen väg och använda verktygen det fungerar för dig. Det gör rätt hälsosamma val för din kropp. Under det senaste året har jag gjort stora livsval och stora livsstilsförändringar, och jag kunde inte vara mer lycklig med mig själv. Jag har fortfarande en lång väg att fortsätta den här resan, och jag ger inte upp.

Smith och Matt bytte ut löfte tidigare i månaden och det var ofrånkomligt att bruden såg hennes fantastiska själv.

Vår repetitionsmiddag var så otroligt. Det var bättre än jag kunde ha drömt. Tack så mycket till alla som deltog,
gå ner i vikt utan träning Denna kvinna förlorade 45 kg med sitt bröllop som den perfekta ursäkningen
och Matts föräldrar som har varit fantastiska för oss genom hela vårt engagemang. Rehearsaldinner oktoberbride smithsquared goingtothechapel