kost och träning viktminskning Deon Cole pratar med Black Box

gå ner i fettprocent Deon Cole pratar med Black Box

Deon Cole är ingen som du glömt lätt. Förra året gjorde han språnget från att stödja spelaren som värd för sin egen show på TBS, Deon Cole s Black Box, samtidigt som han hittade sig i många TV- och filmdelar.

Oavsett om han pratar om politik, sport eller brist på mångfald på Bachelor, har Cole observationer och oräddhet gjort honom till en av de roligaste komikerna i landet de senaste två decennierna.

Innan han besöker Rick Bronsons Komedie den här torsdagen till söndag, pratade vi med Deon om Black Box, Googling själv och att vara en lögnare.

[hoppa] När var sista gången du var i Minnesota?

Det har varit länge. Jag är från Chicago så jag är ganska nära Minnesota, men jag har nog inte varit där i minst 10 år.

De flesta känner säkert dig från Conan, men vad har du jobbat på utanför showen?

Jag gjorde Black Box; Jag har turnerat, samlat lite material för en ny speciell timme, precis gjort en skytte för en show som heter Tribeca för TBS som Steve och Nancy Carell skrev. Åh, och jag jobbar också med en bok. Massor av saker.

Talar om Black Box,
kost och träning viktminskning Deon Cole pratar med Black Box
kommer det någonsin tillbaka?

Det är på baksidan brännare just nu. Det är inte avbruten. Black Box var något jag gjorde med [TBS] som ett mindre projekt. Vi skulle bara göra sex episoder, och det var det vi gjorde. Värderingarna var stora, det är inte som människor inte tittade på. Vi kom precis till en punkt när vi var färdiga med de första sex episoderna som jag ville gå i en annan riktning än nätverket, och så lägger vi det bara på bakbrännaren för lite. Du kommer definitivt att se den igen vid någon tidpunkt, men förmodligen i en annan version än den var i de första sex episoder.

Vet du vad Google autofyll kommer upp om du skriver in ditt namn? ‘Deon Cole Viktminskning’ och ‘Deon Cole Net Worth.’ Är människor alltid frågar dig hur mycket du väger och hur mycket pengar du gör?

Det är galet! Jag har inte gett mig själv på länge. Jag måste gå hem och göra det.

För några veckor sedan gick du på Twitter och bad dina anhängare att ge dig en sak som svarta människor gör bra, och en sak som vita människor gör bra. Hur är det som dyker upp?

Inte så bra. Jag arbetade med detta skämt, och jag kunde inte tänka på någonting, så jag tweeted och bad folk att ge mig sina idéer. Jag skulle nog inte ha gjort det; människor är galna.

Jag behöver every1 s hjälp, namn som vitt folk är bra på? Då heter något Blk folk är bra på? (Jag tycker att det här är ca 2 gå fel)

Minst nu vet du att både vita människor och svarta människor är riktigt bra på att vara rasistiska på internet.

Det är säkert.

Är du glada att vara i Minnesota i helgen?

Definitivt. Jag har spelat den här klubben förut, det är en bra klubb. Jag älskar det där.

Vänta en sekund; I början av denna intervju sa du att du inte hade varit här på 10 år. Nu säger du att du har varit i Komedihuset och du älskar det. Vad ger?

Åh skit!
kost och träning viktminskning Deon Cole pratar med Black Box
Du har rätt. Okej det är mitt fel. Jag tänkte bara på att komma till Minnesota för att umgås. Jag har gjort den klubben innan. Det är mitt dåliga. Jag menade inte att ljuga för dig. Söndag.