matschema för viktnedgång Denna rutt kan spara dig tid om du är på väg till Richmond på jag

normalt kaloriintag Denna rutt kan spara dig tid om du är på väg till Richmond på jag

Den här vägen kan spara dig tid om du är på väg till Richmond på Jag 95. Att flytta till purgatory som är Interstate 95 på en helg helg är inte så svårt om du är på väg från Baltimore till nordöstra. Pennsylvania erbjuder ett brett utbud av vägar till scoot väster om Philadelphia och invaderar New Jersey.

Den uppenbara vägen är att ta huvudstaden Beltway till Woodrow Wilson Bridge och följ I 95 söderut. Men jag 95 i norra Virginia gör det ofta att New Jersey Turnpike ser ut som en lugn landsväg.

Det finns ett alternativ som undviker kärnan i Washington-området och ger bilisten tillbaka till I 95 på andra sidan den mest överbelastade sträckan. 301 genom södra Maryland en rutt som jag försökte på dagen före Thanksgiving för att testa om det erbjuder ett lönsamt alternativ för semesterresenären. 301 är en väg som är känd för tidigare generationer av amerikanska resenärer. Från öppnandet av en bro över Potomac River 1940 till slutförandet av Interstate 95 mellan Washington och Richmond i mitten av 1960-talet var 301 det bästa sättet att komma från nordöstra till Florida och andra södra destinationer. (Det var också känt som Sin Strip, eftersom det ledde genom en del av Maryland som kallas Little Vegas för sitt lagliga spel och medföljande vice.)

Så erbjuder den här vägen något för dagens resenärer? Jag var inte säker på att bara förortsutbredningen men på grund av oroar sig för att de två banorna Gov. Harry W. Nice Memorial Bridge skulle vara en betydande flaskhals. på st.

Nu är GPS en underbar uppfinning, men de fattiga enheterna är helt otänkbara om trafik. På ett sätt som gör dem användbara eftersom du kan få ett mått på hur mycket tid du förlorar på trängsel.

Hur som helst, satte GPS-systemet en kurs för Baltimore Washington Parkway till Beltway till Interstate 97. Hittills så bra. Men där Route 3 (Crain Highway) splittras, gjorde det ett tvivelaktigt samtal som ledde mig att lämna I 97 för att dra nytta av det raka skottet till 301. 50. Han sa att du kan mer än fyller de extra sju milen genom att undvika konstanten följd av ljus på 3 till Crofton. Han hade rätt när Crain Highway blev 301 i Bowie, därifrån var trafiken snabb, trots att volymen var tung. Sedan kom Upper Marlboro och trafiken på 301 krypte sig. GPS-systemet reviderade snabbt sina rosiga scenarier av min ankomsttid. Jag var skeptisk.

Det var då jag stött på vad som kan vara en av de värsta sammanslagningarna i Maryland där 301 smalnar ner till en körfält för att slå samman i Branch Avenue, den viktigaste pendlingsvägen mellan Washington och södra Maryland. Under en sträcka av flera mil delade de två syltpappade motorvägarna samma vägbädd och saktade trafiken till en krypa.

Till sist grenade Branch Avenue, och 301 drog in i gropen som kallas Waldorf.

Om du aldrig har varit i det här hörnet av Maryland, försök att föreställa dig alla kedjebutiker, restauranger, motell eller andra affärer i USA från Aamco till Zales ihop i en sträcka på några miles. Trafik tum genom denna sträcka, där ‘ en liten paus, och sedan kommer den minsta Waldorf i La Plata med många av samma kedjor.

Alldeles plötsligt var prövningen över och min bil vågade genom öppet land för det sista tillvägagångssättet till vägtullbron. Överraskning av överraskningar, säkerhetskopieringen var bara fyra tiondelar av en mil när jag kom fram till toll plaza ca 5:03. Efter ungefär tre minuters väntan på att komma till EZ-passläsaren var jag på bron och i Virginia vid 5:12.

Nice Bridge var trevligt.

Justerat för pitstopptid tog resan från Baltimore Mount Vernon till Dahlgren 2 timmar och 33 minuter, ungefär en timme till följd av trängsel. Figur tre timmar och 50 minuter för att gå hela vägen till Richmond.

Låt oss höra från några läsare som gjorde resan söder om jag 95 onsdag eftermiddag och kväll. Hur dåligt var trafiken? Hur lång tid tog det för att komma till Richmond? Letar du efter en annan rutt?
matschema för viktnedgång Denna rutt kan spara dig tid om du är på väg till Richmond på jag