snabb viktnedgång Denna gång nästa år

viktminskning snabbt Denna gång nästa år

Denna gång nästa år var en inspirerande men oroväckande show (Bild: ITV) Denna tid nästa år, värd av Davina McCall, är tänkt att vara en upplyftande show om vanliga människor som uppnår sina personliga mål.

Och medan de känslomässiga berättelserna hade nått människor för Kleenex, var det något som störde många andra.

Episoden presenterade Davina chattar till gästerna som då gjorde en pant att nå ett personligt mål inom ett år. Några exempel var en kvinna som ville gå ner i vikt och en man som ville övervinna hans stammen.

Men tittarna lämnades av att skrapa huvudet när vissa deltagare sågs lämna scenen, bara för att återvända stunder senare såg helt annorlunda ut.

Även om det var klart att tiden hade gått, kunde folk inte få sina huvuden runt Davina som hade precis samma kläder och tittade på samma som hon gjorde när hon träffade dem först.

Föreställningen spelades faktiskt för ett år sedan, och Davina träffade sedan igen gästerna ett år senare. De höll Davina i samma kläder för kontinuitet. Hon hade faktiskt samma klänning i ett år. Davina själv berättade för oss: Var tvungen att filma i tre dagar med samma klänning och hår och sminka och då ett år senare hade jag samma klänning och hår och smink. För betraktaren är det som om du reste på tiden. löst!.
snabb viktnedgång Denna gång nästa år