tips att gå ner i vikt Den smartaste Bluetooth-skalan vi testat under

gå ner i vikt piller Den smartaste Bluetooth-skalan vi testat under

Hur går det med det nya årets beslut? Det kan gå mycket bättre (åtminstone i mitt fall). Dessa resolutioner är en del av anledningen En smart skala som fungerar som din egen personliga läkare är min favoritförsäljning idag.

Tänk på det: De flesta av oss baserar våra ät- och träningsbeslut på något godtyckligt tal på en skala. Har du någonsin sett det antal undantaget när du går på skalan? Växlas det antalet över en timme? Din skala är förmodligen felaktig.

De flesta vanliga konsumentvågar är inte smarta, och för att vara ärliga är de dumma enligt de läkare och hälsoexperter jag intervjuade. Din typiska skala har två sensorer som inte alltid väger dig väldigt väldigt. Skalan jag nu använder dagligen har fyra sensorer, och ger dig en kontroll uppbunden mot kroppsfett, BMI och många andra faktorer varje gång du använder den!

Klicka på uppspelningsknappen för att höra från en branschkompetent och se denna smarta skala i aktion!

Kroppsfettanalysator spårar din vikt väsentligt från huvud till tå

Gratis spårning graf och viktminskning app tillåter dig att ställa in specifika mål

Mät kroppsfett, BMI, muskel, vatten, protein och visceralt fett i sekunder!

Åtgärdar benmassa, BMR och många andra hälsofaktorer

Spårar upp till 16 olika användare

Gratis app för Apple eller Android-enheter följer dina framsteg

Snygg design med val av färger

Topprankad komplett vikthanteringssystem

Spåra varje tum i din kropp och identifiera dina styrkor och svagheter

Sätter upp i 10 sekunder

Läkare godkänd

Hjälpte en av våra tittare förlora 25 pounds fett vid 62 års ålder

$ 50 Off Yunmai Färg Bluetooth Smart Scale Med Fitness App + Gratis frakt

Var: 99,99 USD

Nu: $ 49,99

Matt Granite är en frilans konsumentreporter som producerar berättelser och video för denna station, Amazon Live och andra. Varken Matt eller denna station kompenseras av de märken som finns här. Priserna kan ändras när som helst och produkter förväntas säljas ut.
tips att gå ner i vikt Den smartaste Bluetooth-skalan vi testat under