tips att gå ner i vikt denna mamma fick vikt och känner nu en ‘miljoner gånger lyckligare’

äppelcidervinäger viktminskning denna mamma fick vikt och känner nu en ‘miljoner gånger lyckligare’

Medan vi gräver och letar efter enkla sätt att förlora fläckigt och oönskat fett runt vår midja och kropp, har denna mamma gjort det motsatta. Att bryta normen om hur en kvinna ska se ut, Allison Kimmey, en Beachbody-tränare och tvåmor, fortsatte att gå upp i vikt och nådde en 16/18 size.Allison publicerade detta sida vid sida foto av sig själv i storlek 8/10 och storlek 16/18. Men fångsten här är 16/18 sidan är After, not the Before! Jag tycker att det är lämpligt att göra en annan Transformation Tuesday idag. För mina nya vänner, särskilt för att du kanske inte känner till min berättelse. Jag började min resa med restriktiva ätande , kroppsdysmorfi, yo yo dieting och kroppsproblem när jag var 14. När jag var redo att gå på college hade jag krympt mig till en storlek 2/4. Men jag såg aldrig den tjejen i spegeln. Det var alltid något fel med henne, oavsett hur svårt jag arbetade. Efter mitt bröllop år 2008 fick jag långsamt tillbaka hela tyngden och fortsatte att berata mig själv för att det skulle hända med min kropp. Jag kände mig aldrig säker på att jag skulle komma ut där eftersom jag var alltid orolig för hur jag tittade och hur andra såg mig. Bilden till vänster är från 2013, 9 månader efter det att jag kom till mitt andra barn. Jag pratade fortfarande på dietkulturen och väntade på det ännu bättre efter fotot tills jag kunde verkligen leva mitt liv och älska min kropp. Och då h appened. Jag insåg att jag inte visste vem jag var. Jag hade inte en identitet eftersom jag hela tiden hade bekymrat mig om att fixa min kropp. Jag hade så många gåvor att ge och en väg som Gud hade tänkt för mig, men i stället slösade jag bort det och berättade för mig själv och alla andra att vi alla skulle må bättre om vi var 10 kg lättare. Det är inte sant. Det jag vet är sant är att vi alla kommer att må bättre om vi börjar klara av vårt sanna syfte här på jorden och sluta ge en kuk om vad vi är FÖRSÖKade att se ut. Så det tar mig till fotot till höger, några storlekar större och en miljon gånger lyckligare. De senaste tre åren var ganska resan. Jag grät mycket. Förhållandena sattes i väntan. Jag ifrågasatte mig själv varje dag. Men jag slutade inte avslöja den vackra själen som jag nu känner och älskar så mycket. Det handlar inte om din storlek eller din vikt. Det handlar inte om vad du gjorde eller inte åt. Det handlar om hur du känner dig själv, din resa på jorden och hur du ger tillbaka till andra. Jag älskar mitt organ. Jag älskar att det är mitt fordon att förändra världen. Jag älskar att det kan inspirera så många. älskar att det kan göra hårdare saker än jag kan ens föreställa mig. Och jag älskar att det är min. Hon lade upp en bild av sig själv på sitt Instagram-konto med rubriken: ‘Jag började min resa med restriktiv ätning, kroppsdysmorphia, yo yodieting, och kroppsbildsproblem när jag var 14. När jag var redo att gå på college hade jag krympt mig till en storlek 2/4. Men jag såg aldrig den tjejen i spegeln. Det var alltid något fel med henne, nomat, hur svårt jag jobbade. Efter mitt bröllop 2008 kom jag långsamt tillbaka hela tyngden och fortsatte att bereda mig själv för att tillåta att tohappen till min kropp. Jag kände mig aldrig övertygad om att sätta mig själv ut därför jag var alltid orolig över hur jag tittade och hur othersviewed mig. ‘Men efter att hon hade levererat sitt andra barn, insåg hon att det var några större storlekar som faktiskt gjorde henne en miljon gånger lyckligare. säger, ‘Bilden till vänster är från 2013, 9 månader efter det att mitt andra barn föddes. Jag pratade fortfarande på dietkulturen och väntade på det ännu bättre efter foto tills jag verkligen kunde leva mitt liv och älska min kropp. Och så hände något. Jag insåg att jag inte visste vem jag var. ‘Så småningom är hennes budskap till alla där ute:’ Det jag vet är sant är att vi alla kommer att må bättre om vi börjar klara vårt verkliga syfte här på jorden och sluta ge en fk om vad vi är FÖRSÖKade att se ut. Så det leder mig till fotot till höger, några storlekar större och en miljon gånger lyckligare. ‘Pratar om att komma till uttryck med sin kropp som den är Allison skrev: ‘De senaste tre åren var ganska resan, jag grät mycket. Förhållandena sattes på håll. Jag ifrågasatte mig varje dag. Men jag slutade inte avslöja den vackra själen som jag nu känner och älskar så mycket. Det handlar inte om din storlek eller din vikt. Det handlar inte om vad du gjorde eller inte åt. Det handlar om hur du känner dig själv, din resa på jorden och hur du ger tillbaka till andra. Jag ÄLSKAR MIN KROPP. Jag älskar att det är mitt fordon att förändra världen. Jag älskar att det kan inspirera så många. Jag älskar att det kan göra hårdare saker än jag kan ens föreställa mig. Och jag älskar att det är min. Ha en bra dag älskling! ‘
tips att gå ner i vikt denna mamma fick vikt och känner nu en 'miljoner gånger lyckligare'