träna gå ner i vikt Den senaste dietens dill

gå ner 7 kg Den senaste dietens dill

Det är den senaste däggdjursintermittenta fastningen. Du äter normalt fem dagar i veckan, sedan mestadels snabbt de andra två dagarna. Några kändisar svär vid det och det finns även några studier som stöder fördelarna. Men är det bara en annan kram?

Bill Dunlap är en världsklassförare och huvudtränare i roddlaget vid University of Tampa sedan 1981. Han följer också en diet av intermittent fasta. ‘En gång i veckan för ungefär trettio år. Sedan under de senaste sju åren har jag tagit upp baren lite och det är varje dag sedan dess.’ Det betyder att han nu bara äter en gång om dagen, vanligtvis på natten.

För honom fungerar kosten. ‘Det får mig bara att må bra och jag tänker inte ens på det. Jag har aldrig haft ett allvarligt viktproblem, men jag upprätthåller utan problem 20 pounds lättare än jag var tidigare. ‘

Den senaste versionen av kosten är 5: 2. Du äter normalt fem dagar i veckan, men på de två fasta dagarna, du skulle äta mindre än 600 kalorier av hälsosamma livsmedel.

‘Vilket är en mycket, mycket låg bränsle för kroppen.’ säger Lauri Wright, en registrerad dietist och assistent vid USF Health. Hon har oro över människor som tycker att det här är en hälsosam sätt att gå ner i vikt. ‘Ja, du kommer förmodligen att gå ner i vikt för att du inte äter något i två dagar, men den typ av vikt du förlorar är inte den vikt som betyder något.’ Wright rekommenderar generellt en balanserad kost av friska frukter, grönsaker , magert kött och helkorn. Men hon förstår att varje person är annorlunda. ‘Och det är därför vi alltid rekommenderar att de pratar med en registrerad dietist som kan skräddarsy ett ätmönster som de kan leva med och en livsstil så att de kan uppnå sin hälsa mål.’

För Dunlap är intermittent fastande en livsstil, men han planerar inte att ändra när som helst snart. Wright säger att det finns vissa personer som inte bör överväga någon form av fast diet: Människor som är diabetes, gravida eller ammande, hjärtpatienter och barn .
träna gå ner i vikt Den senaste dietens dill