träningsprogram viktnedgång Den stora gröna kaffeböna debatten

ner i vikt Den stora gröna kaffeböna debatten

OTTAWALike Antalet dubbla dubblar som säljs hos Tim Hortons, den mängd olika viktminskningssystem som har kommit och gått under decennierna är enorm. En som fortfarande uppmärksammar, tackar inte på något sätt den uppmärksamhet som den har fått av TV: s favoritmedicinska doktor Dr. Oz, är grönt kaffebönaxtrakt. Som rapporterats på Ozs show, publicerades en studie som publicerades i årets diabetesmetaboliska syndrom och Fetma involverade 16 överviktiga personer som tog extraktet i pillerform i 22 veckor. Även om deras dagliga kaloriintag långt överskred vad de brände, fann studien att de förlorade i genomsnitt 17 pund eller cirka 10 procent av deras vikt. Joe Vinson, professor i kemi vid University of Scranton i Pennsylvania, ledde studien. Han krediterade klorogen syra, som försvinner när bönorna är rostade, med att främja viktminskning, delvis genom att stoppa fettabsorptionen från kroppen. I ett e-postmeddelande säger Vinson att det har funnits två andra studier av samma produkt: en i Frankrike och en i Sydkorea. De båda visade tyngdförlust, även om doserna av extraktet och viktminskningen var båda mindre. Dr. Oz Show sprang sitt eget experiment och rapporterade en genomsnittlig viktminskning på två pund över två veckor för dem som tog extraktet jämfört med ett pund för de som tog placebo. Trots att extrakten är mycket bitter, ‘det finns inga publicerade biverkningar’, skriver Vinson. ‘Jag tog det själv i en månad för att se om jag hade några biverkningar, men det fanns ingen.’ Richard Mathias, professor emeritus vid University of British Columbia, s befolkningsskola och folkhälsa, säljs inte. ‘Det här är en bluff ‘, säger han.’ Det har gjorts många, många gånger med en mängd olika produkter. Det är vanligtvis någon form av mirakelbär som har upptäckts i Amazonas djungel och botar allting. ‘(Tillfälligt den senaste tidens halvtidstidningsannons, och sådana saker kommer inte att vara billigare än en ‘Fat Fighting Smoothie’, vars viktigaste ingrediens kommer från den Himalayas fleråriga frukten.) Mathias säger Vinsons studie använde en crossover-design, en förenklad metod jämfört med ‘Guldstandarden’ av randomiserade kontrollprov och säger att Vinson faktiskt inte ledde studien, utan bara skrev upp resultaten. Andra har kritiserat studien för det lilla antalet deltagare eller oroade sig för att kaffebönor innehåller många kemikalier som är bra och några skadliga, i koncentrationer täta nog att pr esent hälsorisker. Rena Mendelson, en näringslärare vid Ryerson University, säger: ‘Dr. Oz har miljoner och miljontals anhängare. Allt han behöver göra är att främja något och det går vild.’ Den farmakologiska industrin, fortsätter Mendelson, har tillbringat en kung ‘ s ransom utvecklar viktminskning droger och fortfarande inte komma med en långvarig lösning. Drogerna kanske inte fungerar för alla, de kan ha obehagliga biverkningar och människor tenderar att återfå vikten när de slutar ta drogerna. ‘Frågan om vikthantering är så komplicerat ‘, säger Mendelson.’ Det är inte bara att äta mindre och göra mer. Den (sociala) miljö vi lever i består helt och hållet av ett hälsosamt liv. De professionella är vanligtvis kopplade till hälsoklubbar som kan hjälpa dig med allt från menyn planerar att träna program. Grönt kaffebönaxtrakt är, som UBC s Mathias påpekar, inte de enda produkterna som gör stora krav. Hälsa Kanada varnar för ocertifierade naturprodukter, inklusive de potentiella farorna med att blanda dem w med mediciner och även med vissa livsmedel. Verkar som förespråkare av praktiken uppenbarligen är de där ute, tror att om akupunktur kan undertrycka aptit genom att stimulera vissa delar av örat med nålar under en kort tid, kommer små kirurgiska häftklammer som lämnas på plats i veckor eller månader, att göra ett jobbigt jobb med att minska aptiten. De kan också minska din hälsa genom att smitta dig, noterar webbplatsen. Den verkliga skyldige i viktökning, säger Mathias, är inte fet i vår kost, men det tillförda sockret i allt från frukostflingor till desserter Att försöka skämma bort sakerna är tufft. Så är dieting, och om det är av yo yo-sorten där du kasta, vinna och gå ner i vikt i en oändlig cykel kan det vara farligt, säger han också. Det beror på att det kan leda till depression, hjärtsjukdomar och leverproblem. Mendelson säger att människor som börjar på något sätt kan gå ner i vikt först, men snart träffa en platå och i det långa loppet är det osannolikt att hålla tyngden av. produkter tenderar att vara en ‘distraktion’ i striden av buken. Men de är nästan oemotståndliga, säger hon, för att de gör viktminskning ljud lätt. Faktum är att det är allt hårt arbete. Se en video av Dr .Oz på sin pratshow som pratar om fördelarna med grönt kaffebönaxtrakt .Denley: Doug Ford drar Ontario-PC-erna längre in i avgrunden. Det var ingen överraskning att de mest dramatiska sex veckorna i Ontario-politikens historia. Egan: Privat kattens helgedom i Vanier bra Intentioner har pälsflygplanApril Kibzey säger att hon inte kan sitta idiotiskt medan katter fryser eller blir hungriga utanför.
träningsprogram viktnedgång Den stora gröna kaffeböna debatten