viktminskning recept Det bästa verktyget för viktminskning

träna gå ner i vikt Det bästa verktyget för viktminskning

Ditt mest effektiva verktyg på din resa till energi, viktminskning känner sig bättre är inte en löpband, det är inte en skala, det är inte ett jämnt tillägg, det är penna! Det bästa verktyget är en typ av näringsdagbok: och kom bara ihåg att den registrerade dietisten Annessa Chumbley sa, ‘om du biter den, skriv den; om du dricker det, bläck det ‘.

Jag ser människor hela tiden som har ‘försökt varje programpiller’ för viktminskning och inte fått någonstans. Jag tror att det beror på att viktminskning inte börjar på de ställena som den börjar inuti. Hälsa börjar i ditt huvud först. Att hålla ett rekord hjälper till att hålla huvudet i spelet! Det lär dig så mycket om dig själv, dina vanor,
viktminskning recept Det bästa verktyget för viktminskning
varför har du dem. Du behöver först lära dig om DIG. Inte om vad som fungerade för någon annan. Jag kallar den den magiska spegeln, för den har kraft att avslöja de små saker som vi förbiser. Faktum är att forskning har bevisat att de som håller någon form av en livsmedelsjournalen förlorar dubbelt så mycket vikt, och ännu viktigare, de håller det av!

Bara en sak idag: Ta den gamla anteckningsboken som ligger runt ditt hus. Håll det ut på din räknare så det smäller dig i ansiktet när du ser det, skriv ner allt du dricker och äter och hur du kände den dagen i ett ord. Mitt råd är: skriv inte ner kalorier, det är ett recept på galenskap. Gör inte det perfekt för en perfektion. Den första veckan försöker du inte ändra några vanor. Låt det bara avslöja vad du gör för närvarande. Det här är inte ett rekord av perfektion, men en rekord av verkligheten.

Den goda nyheten är att du inte behöver spendera mer pengar på viktminskningsprodukter tills du har gjort just den här saken. Så sätt din plånbok bort och ta ut din penna! Vanligtvis är lösningar mycket enklare än vi gör dem. resan kommer inte att bli som någon annans s, och din magiska spegel kommer att avslöja svaren speciellt för dig. Så gör dig redo.

Jag kommer att ge dig fler hälsotips i veckan! Kom igen till min Facebook-sida på Annessa Chumbley, RD. Och du kan göra det!
viktminskning recept Det bästa verktyget för viktminskning
Bara den här saken. Jag utmanar dig till det.