vill gå ner i vikt snabbt Dessert till frukost för att gå ner i vikt

gå ner i vikt hemma Dessert till frukost för att gå ner i vikt

Nästa gång du har val mellan yoghurt med låg fetthalt eller chokladkaka till frukost, gå till chokladkakan.

Det låter för bra för att vara sant, men ny forskning säger att ha efterrätt till frukost kan hjälpa människor att gå ner i vikt och hålla av det.

Läkare vid Tel Aviv University säger att morgonen är den bästa tiden att konsumera godis eftersom det är när kroppens ämnesomsättning är mest aktiv och vi har resten av dagen att arbeta utanför kalorierna. Att äta kakor eller choklad som en del av frukost som innehåller proteiner och kolhydrater bidrar också till att dämpa söttet efter sötsaker senare.

Forskarna delade 193 kliniskt överviktiga, icke-diabetiska vuxna i två grupper: en konsumerade en låg carbdiet som inkluderade en 300 kalori frukost; den andra fick en balanserad 600 kalori frukost som inkluderade en efterrätt objekt.

Halvvägs genom 32 veckors studie hade båda grupperna förlorat i genomsnitt 33 lbs. per person. Men i den andra halvan av studien återhämtade lågkolagruppen i genomsnitt 22 lbs. per person, medan efterrätten till frukostgruppen förlorade ytterligare 15 kg. varje.

Trots att båda grupperna konsumerade samma dagliga totala kalorier ‘hade deltagarna i gruppen med låg kolhydratdiet mindre nöjda och kände att de inte var fulla’, säger prof Daniela Jakubowicz och tillade att de så småningom skulle ge efter efter begär för socker och kolhydrater , och fuska på deras diet.
vill gå ner i vikt snabbt Dessert till frukost för att gå ner i vikt