banta med ägg Daylight Diet ger märkliga resultat i pounds och energi

viktminskning piller Daylight Diet ger märkliga resultat i pounds och energi

För hennes del är Kleiner mest nöjd med den ökade energinivån hos de sex läsarna som förlorat 73 totalt pund sedan januari. Gruppen är mer än halvvägs till långsiktiga viktminskningsmål, vilket ger upp till 130 pund imponerande resultat på bara tre månader. ‘Vid vårt första gruppmöte handlade det mycket om diskussionen. Efter en vecka på planen pratade folk om hur bra de kände.’

fick inte ens på en skala från början av januari till påsken, när hon gick på en i hennes mors gästbad. Bling, hon förlorade 10 pund, något hon gissade eftersom hennes klädstorlek var nere i storlek eller två och hon passade in i ‘mina skinny jeans’ igen.

I likhet med andra på planen (själv medräknad) sa Burke att hon gjorde anpassningar till Kleiners plan att äta, säg en halv kopp havregryn som en del av frukost eller tre uns kalkon vid lunch. Hon mäste mycket i början veckor.

‘Nu har jag två skålar för spannmål eller korn’, sa Burke. ‘Jag vet hur mycket det rätta beloppet är av erfarenhet. Jag tyckte att jag äter mycket av de livsmedel som jag normalt brukar äta, men i olika mängder. Det handlar om proportioner.’

När gruppen avslutade sitt utgångsmöte, höll Kleiner allas uppmärksamhet med en sista förklaring om hur mat påverkar hjärnan och, viktigare, vice versa.

‘Vi känner till sloganet,’ det finns alltid plats för Jell O, ‘sade Kleiner.’ Hur är det oavsett hur mycket vi kan vara, vi kan alltid äta efterrätt om det sitter framför oss? ‘

Alla som nickade var glada att höra svaret. Kleiner förklarade att våra hjärnor ‘önskar variation’ och dessert ger en söt och intensiv smak som annars inte skulle vara en del av måltiden. Hennes måltider och tilltugg innehåller typiskt en servering frukt, till exempel en sektionad apelsin vid middagen eller en kvart kopp torkade körsbär för en midafternoon plocka upp mig (med en handfull mandel och en liten burk grönsaksjuice, plus lite fet mozzarella sträng ost om du är fysiskt aktiv).

‘Det finns alltid utrymme för variation’, säger Kleiner. ‘När du är ute med vänner, behöver du inte skämma bort ett ögonblick av roligt genom att hoppa över efterrätt. Be bara om en efterrätt och tre gafflar. Vad din hjärna craves är bara några biter. ‘

Under en halvplan intervju erkände Burke att ‘vissla mycket’ mer. Hon sa att ett februariprojekt med utmanande tidsfrister inte stressade henne ut jämfört med en mer angelägen, före dagsljus men liknande projekt i september förra året.

förlorade sitt jobb på grund av uppsägningar strax innan Daylight-programmet startade. Hon har arbetat många dubbla skift som frilans sjuksköterska under de senaste 12 veckorna, men sade att ätaplanen har förbättrat sin förmåga att hantera stress, inklusive en skilsmässa i hennes decadelong-äktenskap.

‘Jag planerar att fortsätta med planen, utan tvekan’, sa Mansanarez, som blev 31 i februari. ‘Den största fördelen med kosten är energi.’

Hon sa att dagslysplanen med magre proteiner, höga fiberkolhydrater och hälsosamma fetter har givit henne mer uthållighet för träning. Hon har utövat mer och återhämtat sig lättare från intensiva kickboxesessioner.

Mansanarez gick in i programmet och hoppades kunna förlora 20 pund på lång sikt. Hon sjönk 7 och ‘med ökningen i min muskelmassa (från träningspass)’ Jag förstår att mitt viktminskningsmål är lite för mycket. ‘

echoed varje gruppmedlems energi boost.

‘Den verkliga lektionen är hur bra jag kände efter de första veckorna,’ sa han. ‘Jag vaknade inte längre mitt på natten och ville dricka vatten eller kände att jag behövde något att snacka på. Mina kläder passar bättre nästan omedelbart. När jag tog av planen för en dag eller två kände jag mig verkligen Det.’

Cervantes hoppas att förlora mer vikt (han sjönk 8 pund) och förutser att dagslysplanen kommer att bränna sitt planerade träningsprogram bättre under de närmaste veckorna. Han är mer förlovad med sina tre söner om vad den enskilde pappan kan tjäna dem som är både välsmakande och hälsosam.

‘Våra måltider inkluderade massor av (ohälsosamma) fetter och vitt mjöl’, sa han. ‘Mina måltider har förändrats dramatiskt. Mina barns måltider går långsammare men det finns fler diskussioner om rätt mat.’

och hennes man adopterade en andra toddler, som reser till Azerbajdzjan för att ansluta till sin son under tre månaders tidsram. Hon förlorade 4 pund i månaden innan hon lämnade på resan och omformade hennes kropp nog, att hennes man anmärkte på det, höll sedan tyngden bort trots logistiska hinder och de förväntade känslorna att välkomna ett nytt barn till en familj.

‘Utan kosten är jag säker på att jag skulle ha fått mer vikt’, säger Hamilton, som bor i Bellevue. ‘Tidigare har jag funnit att åtta timmars sömn är avgörande för att gå ner i vikt. För närvarande har jag att stanna upp sent efter att barnen matas och lägger sig innan jag kan göra hushållsarbete och allt annat. ‘

Dagsljus deltagare stod inför stressen att leta efter ett nytt jobb med en jämnhet som hon inte visste var möjlig före planen. Som en Bainbridge-pendlare återvände hon rutinmässigt på kvällsfärjan ‘helt svält och grumpy’. Idag packar hon dagslys snacks inklusive torkad frukt, nötter, ett äpple och grönsaksjuice.

Andra stressbusters för Lail: Hon sov hellre, redan från början, att hitta mer tid att vakna för träning i början av dagen. Hon missade inte det vita bordet som tillsattes socker till bearbetade livsmedel, köpte mer färskvaror och slösade bort mindre mat.

Ännu bättre än att hantera stress och ‘bekämpa depression’ hjälpte dagslysplanen Lail att lägga ner en livslång börda.

Jag är 35 år och har alltid varit ganska hälsosam och aktiv, säger Lail. Men jag har mest plågat av kroppsbilden (hangups). Nu tänker jag aldrig på det. Om tre månader har det bara blivit omkastat. ‘

Höjd: 6 fot

Vikt: 216 (ned 35, 25 att gå)

Citat: insåg mycket vad jag trodde var hunger var verkligen törst. Åt när hungrig, kände sig aldrig berövad.
banta med ägg Daylight Diet ger märkliga resultat i pounds och energi