gå ner 10 kilo De 6 bästa kök och matlagning erbjudanden på Amazon just nu

bra mat för viktnedgång De 6 bästa kök och matlagning erbjudanden på Amazon just nu

Våra redaktörer granskar och rekommenderar produkter som hjälper dig att köpa de saker du behöver. Om du gör ett köp genom att klicka på en av våra länkar kan vi tjäna en liten andel av intäkterna. Våra plockningar och åsikter är dock oberoende av USAs nyhetsrum och eventuella incitament för företag.

Det finns bara några dagar kvar till 2018, vilket innebär att det är dags att börja tänka på dina mål för det nya året. Om du ‘är något som jag, du’ förmodligen redan planerar hur du kan göra ändringar för en friskare, lyckligare liv, oavsett om det innebär att gå med i ett gym eller skära bort skräpmat, finns det ingen anledning att du inte kan börja fokusera på dina mål nu för att få en början på ditt nyårs resolutioner.

Just nu har Amazon några fasta erbjudanden på köksredskap och enheter som vi har testat och älskat, inklusive de tre bästa erbjudandenen vi hittade igår och tre nya produkter som ska vara rätt hemma i ditt kök. Dessa objekt kommer att göra dina livsmedelsrelaterade mål ännu mer uppnåliga oavsett om du försöker gå ner i vikt, massera upp, äta friskare eller bara laga mer mat hemma.

1. Den bästa bänkskivan

Spiraliserande grönsaker och frukter är ett bra sätt att blanda dina måltider och göra dem hälsosamma samtidigt. Om du får din kost och hälsa på rätt spår är ett av dina 2018 mål, är den här praktiska gadgeten ett måste. Inte bara kan du välja mellan tre olika bladstorlekar, men bänkskivan gör det enkelt att snabbt förbereda alla produkter. Den Paderno ut utförde alla andra bänkskivor vi testat, och för under $ 20, kan du verkligen inte gå fel.

Få Paderno 3 Blade Spiralizer för $ 19.89 och spara $ 16

2. Mattison

En bra kocks kniv är ett måste i vilket kök som helst, oavsett om du redan är ett ess med ett blad eller du bara lär dig att hugga, tärning och skiva. Efter att ha testat 15 olika kocks knivar, fann vi det här prisvärd alternativ kan hålla sig till de högre ände modeller som kan köra dig var som helst från $ 80 till över 100 dollar. Victorinox kostar vanligen under $ 50, och just nu är det bara $ 32. Vårt test visade att kniven kände lite på den billiga sidan först, men när hon använde det blev hennes bekymmer raderade. Det var inte bara tillräckligt skarpt att ta itu med nästan alla test, men det var balanserat och bekvämt.

Få Victorinox 8 tums kockens kniv för 33,63 dollar och spara $ 12

3. Den bästa prisvärda kökskalan

Ingen gillar faktiskt att räkna med kalorier, eller hur? Saken är, men det fungerar faktiskt. Men bara om du är riktigt ärlig och korrekt. Det bästa sättet att få det rätt? Egentligen väger din mat. Som en extra bonus kan det verkligen hjälpa till med portion kontroll. Och om du är en bakare som gillar att göra mat från scratch, en skala kommer att se till att varje ingrediens är perfekt. Amazon Basics-skalan är inte till försäljning just nu, men det är den bästa budgetskala vi har testat och det är bara $ 10. Det är en bra affär i min bok.

Få Amazon Basics Stainless Steel Digital Kitchen Scale för $ 9,99

4. De är vanligtvis $ 20, men just nu kan du spara 20% på en 42-bitars uppsättning för att börja få ut det mesta av dina ansträngningar i köket.

Få 42 styck Rubbermaid Food Storage Container Set för $ 15.99 och spara $ 4

5. Den bästa sous vide-cirkulatorn

Om en av dina 2018-upplösningar ska laga mer och klippa på takeout kommer sous vide vara din bästa vän, speciellt med den bästa cirkulatorn som vi någonsin testat på försäljning för $ 99, en tredjedel från den vanliga $ 150. Anova gör Det bästa jobbet att hålla temperaturen exakt var du vill ha det, så att du kan koka mat varje gång. Den använder också Bluetooth för att ansluta till telefonen, så du kan hålla koll på saker utan att sväva över kaminen. WiFi-versionen, vanligtvis $ 200, är till försäljning också för $ 129.

Jag var skeptisk till sous vide först också. Verkar alldeles för komplicerat för att lära sig ett helt nytt sätt att laga mat. Jag lärde mig ganska franska, men första gången jag använde en var jag flabbergastad. Allt jag gjorde var en biff i en plastpåse med några oljor och örter, släppte den i vattnet, använde en app för att ställa in temperaturen och tid och väntade. En snabb sår i slutet och jag åt den bästa biff jag någonsin har gjort. Jag är inte den mest skickliga i köket, men sous vide får mig att känna mig som en 5-stjärnig kock.

Få Anova Sous Vide Bluetooth Circulator för $ 99 och spara $ 50

6. Den bästa budgeten långsam spis

tillgång ingår inte eftersom det är ett duplikat av primär tillgång

Att ha en bra långsam spis i ditt kök arsenal låter dig laga mat och njuta av hjärtligt, tillfredsställande måltider med lätthet, och det är speciellt bra om du överväger måltidsförberedelser. Den här Hamilton Beach-långkokaren gör det även lättare med den medföljande termometern för att säkerställa att maten aldrig är överkokt, vilket gör det till vår favoritvänliga modell av alla de olika alternativen vi har testat. Den har även möjlighet att automatiskt växla från matlagning till varmt läge för när du fastnar på kontoret.
gå ner 10 kilo De 6 bästa kök och matlagning erbjudanden på Amazon just nu