gå ner i vikt program David Brown besöker OKC ‘Biggest Loser’ casting call

gå ner 1 kilo i veckan David Brown besöker OKC ‘Biggest Loser’ casting call

David Brown, av Edmond, säger att han är en del av NBC ‘s’ The Biggest Loser ‘ändrat sitt liv för alltid till det bättre.

Men att komma till den punkten var ett stort företag inklusive beslutet att gå till ett öppet casting-samtal av showen. Nu hoppas säsongen 15 löpare att inspirera andra som gör samma livsförändrande beslut som han gjorde. 19 april på Planet Fitness, 9118 S. Western Ave.

‘Största förloraren’ lanserar en sju stadskorssökning för att hitta nya tävlande för nästa utgåva av showen. Personer, familjer och tidigare idrottare som har minst 100 pund att förlora uppmuntras att ansöka om den nya säsongen.

Brown, som började showen väger mer än 400 pounds och slutade förra förra säsongen förlorade 222 pounds, sa casting call är en möjlighet för människor att ta nästa steg för att uppnå sina viktminskningsmål.

‘De har redan gjort det svåraste steget på många sätt,’ sade Brown om att ansöka om showen. ‘Du väntar i linje med ett gäng coola människor som är typiska i samma skick som du är. När du får chansen att prata med en av gjutningsdirektörerna är det här ögonblicket att dela varför du är där och vad du ser för. Det enda rådet jag kan ge någon är att de ska vara själva. Du måste berätta för din historia och vara autentisk. ‘

Casting-producenter letar efter karismatiska individer som har en önskan att förändra sina liv för alltid och vie för möjligheten att gå ner i vikt och tävla om ett storpris på 250 000 dollar. Kandidater måste vara minst 18 år och lagliga bosatta i USA.

Människor får inte ställa upp innan tre timmar innan det öppna samtalet börjar. Kandidaterna bör ta med ett icke återvändande foto av sig själva.

Brown sa att showen bidrog till att ge honom ett nytt leasingavtal på livet.

‘Sedan showen är det en helt annan värld för mig framåt,’ sa Brown. ‘Hälsa är en prioritet för mig. Jag vill aldrig gå tillbaka till den kille jag var före. Jag har införlivat min diet och träningsplan i mitt dagliga liv. Jag tränar ut en och en halv till två timmar om dagen varje dag utom söndagar, vilket är familjedag. ‘

Brown sade att en del av hans hälsounderhåll innehåller händelser som han vill delta i. Han utbildar för närvarande en halv maraton på Oklahoma City Memorial Marathon senare i månaden. Han kommer senare träna för en triathlon.

‘Min strategi framöver är att ha en händelse som jag speciellt tränar för att hålla min hälsosamma livsstil,’ sa han.

Sedan han återvänt hem har Browns karriärvägen höjts med möjligheter.

‘Det finns många möjligheter som kommer från showen,’ sade Brown. ‘Jag har varit på väg att prata med organisationer och evenemang över hela landet.’

Brown sa att han hjälper till att bibehålla sin kost medan han reser genom att packa hälsosam mat till vägen.

‘Valet är verkligen allt,’ sade Brown. ‘Det kommer alltid att finnas frestelser eller måltider som inte är lika hälsosamma som när du planerar förbi. På vägen packar jag mat för att gå med mig. Jag har hälsosamma alternativ inom armens räckvidd, vart jag än går. ‘

Brown sade att viktminskning inte var den enda stora förändringen som kommer från showen.

‘Den största förändringen har varit den nivå av tro som jag nu har’, sa Brown. ‘Jag trodde inte riktigt på mig själv att jag någonsin skulle göra förändringen. Jag lärde mig att tro på mig själv. Jag tror att det inte finns något om jag tänker på att jag inte skulle kunna uppnå dessa dagar. ‘

Randy Bernstein, president och medgrundare av Casting Duo, en casting agent, sa att han visste den minut han träffade Brown vid casting för förra säsongen att Edmond mannen var speciell.

‘David har en historia,’ sade Bernstein. ‘Han hade den brinnande lusten att förändra det som pågick i sitt liv och ville sluta leva en ohälsosam livsstil. Den stund vi träffade David visste vi att det var något speciellt med honom.’

Bernstein sa att hans råd till dem som tillämpar showen ska vara uppriktiga.

‘Vi får tiotusentals människor som söker för showen och det är alltid svårt att välja folket för showen,’ sade Bernstein. ‘Visningen är typiskt som att vinna lotteriet. Du ger upp fyra till sex månader av ditt liv för att bo på ranchen och visa allt du vet om dig själv och komma ut en starkare, friskare och förhoppningsvis bättre person.

‘Vi uppmuntrar människor att vara själva’, sa han. ‘Vi vill hitta de människor som vill förvandla sina liv och varför. Vi vill inte att det ska bli repeterat.’
gå ner i vikt program David Brown besöker OKC 'Biggest Loser' casting call