gå ner i vikt snabbt blogg De 6 mest överraskande sätten alkohol är faktiskt bra för dig

2 veckors diet De 6 mest överraskande sätten alkohol är faktiskt bra för dig

Inte bara spjälkade han sig inte i trottoaren som en alkoholbehandlad svamp, men till hans hustrus lättnad och sin egen berusade nöje, blev han inte skadad. Alls. Han stod precis upp, borstade sig och spjutade upp på övervåningen, där hans fru ringde honom en ambulans. Att inte vilja hänga sig och lyssna på sin föreläsning om hur hans försämrade känslan av dom nästan hade kostat honom sitt liv, hoppade han ut ur fönstret igen.

De paramediker som anlände till scenen var förvirrade för att finna att Alexei hade några få nedskärningar och blåmärken efter att ha dykat från sin lägenhet två gånger i rad och förmodligen stansat honom i det fina ansiktet för att slösa sin tid.

I ett mönster som vi kommer att se genom hela denna artikel berodde Alexei inte på trottoaren som en majonnäsburk full av hamburgerkött var samma sak som orsakade hans dumbass att prova det i första hand: vodka. Ett berusat centralnervesystem är ont, vilket gör att musklerna i kroppen slappna av. Därefter gjorde samma bräckliga reflexer som gör att folk kommer att parkera sin bil i produktionen av din mataffär, att Alexei kropp inte är mer benägen att spänna upp i avvaktan på effekten, vilket visar sig kan spara dina lemmar från att knäppa som kvistar.

Det verkar vara en söt plats för alkoholkonsumtion som ligger i ett spektrum från ingen alkohol för att göra saker lite bättre till fullständig förstöring. Till exempel, medan de flesta av oss känner igen att 75 procent av världens kön sker under påverkan av alkohol (inofficiellt) eftersom det har sätt att sänka våra hämningar, finns det också en sådan som ‘whisky dick’.

Det betyder att du blir för berusad att utföra på grund av dess lugnande effekt på centrala nervsystemet, vilket nummerar din kropp till yttre stimulans. Det är samma orsak du slår ditt tal, svävar när du går eller bara rakt upp förlorar medvetandet.

Än en gång finns det den söta fläcken.

Studier har visat att måttliga drinkare faktiskt är 20-30 procent mindre benägna att få erektila svårigheter än icke-drinkare. De är inte säkra på varför det kan ha att göra med antioxidanter som finns i vissa alkoholer (av samma orsak måttliga mängder vin skyddar mot hjärtsjukdom). Det verkar dessutom som att en liten mängd alkohol kan tydligen ‘förbättra’ en man ‘ s erektion, enligt en expert. Vi antar ‘förbättra’ här betyder att det gör det svårare / större, istället för ‘lägger på vingar och en laserstråle.’

Enligt de faktiska läkare, och förmodligen inte bara fulla, kan man ha en måttlig mängd alkohol i ditt system faktiskt förhindra död från hjärntrauma. Ironic, med tanke på sprit, var förmodligen den pied piper som ledde dig till landet med allvarlig huvudskada i första hand.

I en studie som involverade nästan 40 000 fall fann forskare att det var svårare att sprida svullnad och inflammation i hjärnan hos yngre patienter med mindre allvarliga skador. Alkoholen i deras system hindrade faktiskt svullnad och inflammation i hjärnan (alkohol undertrycker kroppens inflammatoriska respons). De går så långt för att föreslå möjligheten att administrera etanol till patienter med huvudskador i framtiden, så förhoppningsvis är det bara en fråga om tid tills de första svararna svarar nödsamtal med en fullfylld bar i ryggen.

‘Stötta nacken medan jag häller tequilaen och lägg kalk i munnen.’

Åh, vi står korrigerade. Enligt den brittiska medicinska tidskriften dricker det regelbundet en måttlig mängd alkohol faktiskt en positiv effekt på din kognitiva förmåga, vilket gör att du är säker på att du börjar drabbas av en senare hjärnans sjukdom och korrekt bestämmer en 15 procent gottgörelse på din barflik.

Deltagare i denna studie som hade cirka 30 drycker per vecka utförde bättre på logiska och matematiska resonemangstest än de som drack väldigt lite eller ingenting alls. De gjorde även bättre på kortvariga minnesutvärderingar, vilket är tänkt att vara det första att gå när du börjar slinga tillbaka highballs.

‘Vänta hur kom salsa i min mustasch? Och varför är jag omgiven av duschar?’

Beviljas, studierna nämner inte alkoholens styrka och förbrukar också att dricka för mycket alkohol kan skada skiten ur din hjärna och till och med leda till demens i vissa fall (som vi antar att du redan visste ). Men kombinera de hjärnböjande testresultaten med den här italienska studien som föreslår att alkoholkonsumtionen minskar risken för dödsfall av någon orsak (som vi antar innefattar både cancer och björnattacker) och den flaskan av Southern Comfort blir plötsligt den gudomliga Super Soldat Serum. Detta gör att Förbudet är en övervakning.

Damer, du bestämde dig verkligen för felaktigt förhandlingschip.

Det är dags att ringa Poison Control, och för första gången i ditt liv kan du höra legitim medicinsk rådgivning som börjar med ‘drick några skott av vodka och kör dig till sjukhuset.’

‘Du kan ha alla Burnett s du vill ha, men din HMO täcker inte Grågås.’

Se, etanolen i det skottet du bara drack kommer att smälta fördelaktigt av din kropp och passera etylenglykolen ur ditt system i en livräddande ström av kissa. Metoden är så tillförlitlig att den är en häftning på sjukhus, och vissa rekommenderar även att du blandar dig en skruvmejsel innan du ringer 911, förmodligen så att de kan spela in telefonsamtalet och spela det senare på en kontorsfest.

I en ännu mer fantastisk händelse hängde några australiska läkare en turist till en IV-dropp av billig sprit när de sprang ur medicinsk alkohol och behandlade honom med motsvarande tre drycker en timme i tre dagar för att tvätta etenet ur hans kropp. Detta förmodades förmodligen efter att en av läkarna såg en återställning av MacGyver på break-tv-kameran medan de drickade från en höftkolv.

Som med ‘whisky dick’ finns termen ‘ölgut’ av en anledning. En burk öl har 160 kalorier, i grund och botten som att äta det mesta av en godisbar med var och en du ner. Men återigen finns det en magisk mängd som mirakulöst har motsatt effekt.

I en massiv studie av 37 000 personer var de tunnaste människorna inte de icke-drinkare. Det var folket som hade några drinkar i veckan (mer än en om dagen och du börjar gå motsatt riktning). Inte överraskande var de enstaka binge-drinkarna de feta.

Varför? Det är inte klart, eftersom det verkar vara bundet mer till människans vanor än någon magisk fettförbränningskvalitet hos alkoholen. Kanske kan folk som kan måtta sig om alkohol också vara bra på att moderera sig kring mat? Kanske människor som vägrar att dricka ersätta den med mat (det vill säga de firar speciella tillfällen genom att gå ut för att äta istället för att bli full)? Oavsett orsaken vinner moderering igen, även slår avhållsamhet.

För kvinnor är resultaten ännu mer dramatiska. Studier har visat att kvinnor som konsumerar mer än en drink per dag är 70 procent mer benägna att undvika fetma (om du inte redan är överviktig, i så fall kommer du bara bli fetare). Män ser inte någonstans nära resultaten.

Anledningen till detta är fortfarande inte klart, men vissa experter föreslår att det kan vara lika enkelt som att dricka alkohol istället för att äta riktig mat, vilka kvinnor är statistiskt mer benägna att göra.

Efter korrigering för Charlie Sheen-varianten.

Kvinnor och män metaboliserar också alkohol annorlunda, så det som resulterar i en energibalans hos män innebär faktiskt en nettoförlust för kvinnor, vilket kostar sina kroppar mer ansträngning att metabolisera det. Det betyder att i slutet av natten används kalorierna mer effektivt än om du inte dricker, oavsett om de slutade i toaletten eller på baksidan av en cab. Så din nästa resa ut till bar kan potentiellt kvalificeras som en fullblåst träning.

Hur kan du förstöra ditt barns liv? Vi trodde att du aldrig frågar; kolla in 6 Slacker Behavior som science säger är bra för dig och 7 otroliga sätt Sport förbättras (och även sparade) liv.
gå ner i vikt snabbt blogg De 6 mest överraskande sätten alkohol är faktiskt bra för dig