gå ner i vikt styrketräning De 9 cirklarna av semesterhelvet

gå ner i fettprocent De 9 cirklarna av semesterhelvet

På den glidande nivån av besväret ligger packning för en lång resa precis bakom DMV-linjen och att få en rotkanal. Oavsett om du börjar på en resa till Vegas, en flygning till romantisk Paris eller en 80 mils vandring, kommer du att behöva packa alla slags skit. Att bestämma vilka kläder och förnödenheter du behöver tar tid, och det tenderar att vara bara en liten del av ekvationen. Plötsligt kommer du komma ihåg att fjärrkontrollen, nästan säkert inte hackad timmerstuga, din grupp av attraktiva gymnasievänner som hyrs ut för vårfesten är infekterad av dildoformade leguaner. Du kommer behöva lite repellent (för att dessa saker älskar att gömma sig inuti sovsäckar) och en bättre kamera (eftersom hehehehe, boner ödlor). Errand tid, älskling! Håll dig, lovade du inte din chef att ta hand om den där sak innan du lämnar? Skulle du bara svara på det där e-postmeddelandet innan du går? Åh Gud, lämnade du ugnen på?

Sådan är läget för pre-semesterberedning en limbo där du existerar utanför både ditt normala liv och din kommande semester och saker fortsätter att hoppa tills du inte kan tänka på någonting annat. Och även om du är en av de jävlarna som fuskar sig igenom det här steget genom att bara kasta en tandborste och lite extra underkläder i en ryggsäck, du är inte säker om du inte reser ensam: När du tror att du är redo att gå måste du plötsligt vänta på en sen vän / familjemedlem / flyg, gör din tid i purgatory mellan ditt hemliv och semester livet verkar evigt.

Alla skruvar eller hoppas som helvete att göra det under semestern. Det är bara den mänskliga naturen: Introducera en homo sapien till grönare betesmarker, och plötsligt verkar alla runt omkring dem bara så lite mer genital värd än deras motsvarighet hemma. Människor gillar verkligen att fuska under semestern. De AshleyMadison runt om i världen med sina olika älskare Och även om du är fast vid din vanliga ol, är betydande andra istället för horderna av underbara lokalbefolkningen utan tvekan att vänta på att kasta sig på dig, du kan alltid räkna med lite. Riskfyllt sex än vanligt.

Det är bara fantastiskt, tills du inser att du är mycket mer benägna att spendera de närmaste timmarna som försöker hitta Unimpressive Tourist Attraction 87, som ingen av er verkligen vill se ännu har oklart placerat på din lista över saker att hitta och titta på Vid. Det kommer att finnas många fler attraktioner som den här. Det blir nästan säkert inte kött, oavsett hur mycket du tekniskt vill ha den. Du kommer bli alltför trött för även de mest unenthusiastiska smoochin-sessionerna.

Särskilt som du förmodligen kommer att få en förkylning när du surfar för att se unimpressive bitar av lokal arkitektur som om de var Pokemon. Det är inte en slump att Dantes semester helvete straffar kön temasyndare med skrämmande stormar, som alla vet att vädret under En bra sliten turist kan besöka Atacama-öknen en övergiven patch av mark i Chile som NASA använder som en Mars-simulator och har hela platsen översvämning på några minuter. .

Tredje cirkeln:. Där den gluttonous förde med en stor storm av förskingring.

Mycket få människor har återvänt från en bra semester mycket skinnigare. Vetenskapsmän har till och med gjort en studie om denna sak, och hur hela dess abstrakt är inte bara ‘Tja, duh’ på en annars tom sida vi aldrig vet.

Ingen lagar mat under en semester. Beroende på din budget, kommer du nästan säkert antingen frekventa restauranger eller mata på snabbmat och den lokala motsvarigheten till bullshit 7 elva biljettpris. Båda dessa scenarier leder till att du oundvikligen kommer tillbaka flera pounds tyngre. Det är du som en glutton . Ditt straff, som dikteras av Dantes tredje cirkel, kommer att bli en ‘stor storm av förskingring’. Grattis! Du är nu den lyckliga mottagaren av den senaste lokala spårsträckan och den oundvikligen intressanta flygplatsen / baren / gasen station / Taco Bell toaletter du kommer att behöva ofta kommer vara legion. Hej, det visar sig att du kan gå ner i vikt på en semester trots allt!

Fjärde cirkeln:. Där slår enorma vikter runt och slåss.

Jag kommer att döda dig för den sak som ingen av oss vill ha eller har råd med!

I denna cirkel stryker synderna ständigt och kämpar med tunga väskor som kanske inte är fulla av pengar, vilket symboliserar din oundvikligen otillräckliga resebudget och den ständiga, småskaliga kvitten med den du reser med. Vi skulle älska att göra ett skämt här men ingen mager jest kommer någonsin att fördöma den existentiella terrängen att behöva förhandla dig igenom försäljningen av den silverhästmask som du aldrig visste att du ville ha förrän just nu samtidigt som du inser att du har precis $ 1,39 i fickan. Särskilt när Chad, din resande följeslagare, står strax bakom dig, beredd att köpa den under din näsa med all kraft i sin förtroendefond. Det kan vara, det är fortfarande ganska litet för kursen. Du är både trött, ur din komfortzon och kanske noga berusad av ditt ansikte. Självklart kommer det en gång någon gång att snälla ut. Men om du reser med familj blir saker ondskan.

‘Wrath’ är ett kraftfullt ord,
gå ner i vikt styrketräning De 9 cirklarna av semesterhelvet
men för alla som har upplevt en ordentlig familjenkastning är det en underdrift. Det bästa sättet att uppleva detta är om du reser med bil, helst en som fylls lite för full och har minst en person som inte är i omedelbar familj (moder i lagar är en fast favorit här, men en sarkastisk mormor a la Estelle Getty eller en farbror med politiska åsikter kommer att göra i en nypa). Det här är en cocktail som kommer att skaka och rör sig, eftersom deltagarna blir alltmer medveten om att alla närvarande har armhålor och luften är fylld med stridsskrik av ‘Är vi där än?’ ‘Älskling, se den bilen’, ‘Jag måste kissa’ och ‘Men allvarligt, Trump har mycket bra åsikter.’ Snabbspolning fram till slutet av dagen, och beskrivningen av Femte cirkeln ovan lyder som en gudomlig dokumentär. Njut av semestern! Endast 2500 mer miles att gå!

Oavsett om din destination är Tokyo, Japan eller Buttville, Arizona, kommer du äntligen att förolämpa den lokala befolkningen på något exotiskt sätt. Vi säger inte det eftersom du är en berusad fratlord som gnider, skopar och kräkar hans vägen genom en orörd polynesisk ö, tills lokalbefolkningen äntligen har tillräckligt och kastar dig i närmaste vulkan (som omedelbart exploderar, för att lava gudar notoriskt rysar på duschar som offer). Det är mer sannolikt att det är helt otroligt, som det där människor som volontär för utländska välgörenhetsarbeten ofta blir mer problem än de är värda för att de inte vet vad de gör.

Du kommer inte att känna till tullen på den plats du besöker. Även om du gör en insats kommer det att finnas alla typer av fallgropar du helt enkelt inte kan lära dig utan en livstid av erfarenhet. Kanske kommer du tydligt ihåg att läsa någonstans att detta är landet där bra bordsmetoder innebär att tugga så högt som möjligt och du visar uppskattning för måltiden genom att skaka direkt på din färdiga tallrik, för att bara få reda på att det verkligen inte är. Kanske du oavsiktligt sitter på Peter Prospector sätet på den lokala salongen, är det helt okänt att de stereotypa Gold Rush era guldgraverna fortfarande finns, åtminstone tills pickaxen träffar bordet. Kanske är du inte helt uppdaterad med din tyska handbevakningar, och plötsligt börjar nazisterna slå ner dig och resten av Inglourious Basterds.

Några lokalbefolkningen är coola med dig, oavsiktligt crapping över deras tullar, och inser att du är en bumbling besökare. Andra kommer att spotta i cheeseburgeren. Och parisier kommer bara öppet hata dig, men det är OK för att de alltid gillar det . Men oavsett deras tendens att fånga facklor och pitchforks, är din brist på förståelse: hur saker och ting görs på denna plats kommer till slut att bita dig i skinkan.

Om du har någonsin semester på en plats du inte känner till känner du känslan. Du måste göra ett ärende kanske du köper en biljett eller ber om vägbeskrivning eller försöker förklara en matallergi mot en servitör. Plötsligt slår det dig att du absolut inte har någon gemensam grund med den person du har att göra med . Du kommer från olika kulturer, kanske tala olika språk och har väldigt olika attityder om livet. Allt detta är en bra sak. Det är bra att interagera med människor som du har lite gemensamt med. Sprid horisonterna. Bara här och nu är du i en situation där du måste pressa all information du behöver av den personen. Du är helt till sin nåd. Den skiten kommer att brinna som att någon sprinklade Sriracha på din själ.

Sådan är våldets helvete: Du knullade med sin kultur; nu kollar deras kultur med dig. Det är inte ett smäll men en smäller den brinnande, ändå chillande känslan bakom nacken när du försöker köpa en biljett till tåget du verkligen behöver fånga, bara för att inse att under de senaste 30 minuterna har du varit står i linje med den lokala blomsterhandlaren. Och nu, en bestämd dam med absolut inget vanligt ordförråd med dig, försöker aktivt sälja dig fyra dussin liljor. Men kanske kan du roa den flammande gravkillen med dem.

Åttonde cirkel:. Tio ‘onda diken’ full av förrädiska och bedrägliga människor och.

Visst kommer nästa ormdike att vara frånvarande av ormar.

Nu är vi nacke djupt i Malebolgia: 10 knäböjda grävor där det bara är förräderi, smärta och förtvivlan. Det här kommer du att vara när du har trudged genom vilka andra cirklar din helvete kation tog dig igenom. Du ‘ Har sett de obligatoriska sevärdheterna, hade de obligatoriska striderna, märkte att din resebudget knappt skulle stödja en optimistisk gnat och insåg att lokalbefolkningen inte kan crowna dig som deras kung trots allt. Allt som är kvar är gator fyllda med okändhet och konstig och en underlig, otänkbar smärta i ditt hjärta. Det här är kultchocken och hemlängden börjar sätta in. Varför kom du hit? När kan du lämna? Fick du faktiskt för den här skiten?

Åh, och för att det här är helvete: Visste du att hemlängden faktiskt bara är en justeringsorder som inte har något att göra med ditt egentliga hem och allt som gör att du bara är skit när du klarar? Shyamalan twist! All den här gången var det du som var den bedrägliga.
gå ner i vikt styrketräning De 9 cirklarna av semesterhelvet