gå ner i vikt utan diet De dieter som hjälper dig att gå ner i vikt

bästa träning för viktminskning De dieter som hjälper dig att gå ner i vikt

Dina nyheter hur du vill ha det.

På språng och ingen tid för att avsluta den historien just nu? Dina nyheter är platsen för att du kan spara innehåll för att läsa senare från vilken enhet som helst. Registrera med oss ​​och innehållet du spara kommer att visas här så att du kan komma åt dem för att läsa senare.

Rural Driven Motoring Photos Pussel QuizzesCrime Politik Hälsa Utbildning Miljö NZ Herald Focus Premium Indepth InfographicsWeather NZH Lokal fokus Den nordliga advokaten The Northland Age The Aucklander Hamilton News Bay of Plenty Times Hawke s Bay Today Rotorua Daily Post Wanganui Chronicle Stratford Press Manawatu Guardian Kapiti News Horowhenua Chronicle Te Awamutu Courier Commonwealth Games s Scen RugbyFootball Netboll Basket Golf Motorsport

Segling Hockey Tennis Skålar UFC Parker v Joshua Atletik Triathlon Racing Amerikanska s Small Opinion Personlig Finans Valuta Bord Ekonomi Deloitte Top 200Herald Homes Sann Commercial Spy TV Filmer Böcker Musik Kultur Sidorört Mode Skönhet Mat Dryck

Förhållanden Välbefinnande Husdjur Djur Bita Viva Canvas Horoskop Afrika Americas Asien Europa Europa Mellanöstern NZPacific Sudoku Codecracker Crosswords Ordsök Dagliga frågesporter

Super Rugby All Blacks Lions Tour Rugby Champs NPC Six Nations Black Caps Inhemsk Cricket F1 V8 Rally Indycar Cyklar Speedway GT NASCAR Drifting Driven Recept Restaurangrecensioner

Av Susie Burrell

Om du har något intresse i kost och nutrition, riskerar du att du skulle ha sett referens till en ‘keto’ eller låg carb, hög fetthalt (LCHF) -metod och viktminskning.

Används kliniskt i många år, särskilt när det gäller epilepsi där det används för att minska kramper, är ketogen dieter också kända för sina relativt snabba viktminskningsresultat. Inte ett nytt näringsområde, men en som har blivit allt populärare under senare år, är frågan ‘är en ketogen diet rätt kost för dig?’

VAD ÄR KETO DIET? Ketogen dietter refererar till dieter som är särskilt låga i kolhydrater (från 5 20 procent eller 20 50 g av totala kolhydrater och höga fetter (upp till 75 procent totalt fett). Resultatet är ökad fettförbränning och relativt snabb vikt förlust jämfört med traditionella dieter.

ÄR DET KETO DIET DAMAGING? Det finns inga bevis för att keto dieter skadar kroppen. I själva verket är det med deras överlägsna viktminskning och därtill hörande minskningar av inflammation i kroppen ett antal fördelar, särskilt för personer med höga blodsockernivåer,
gå ner i vikt utan diet De dieter som hjälper dig att gå ner i vikt
fettlever och betydande mängder av vikt att förlora.

Den primära frågan med keto dieter är att den totala mängden kolhydrater som konsumeras behöver behållas väldigt låg, eller kroppen kommer snabbt att komma ur ketos. Till exempel, en låg carb diet för det mesta av dagen följt av ett extra mellanmål av choklad eller bit av bananbröd kommer snabbt att negera några av de potentiella fördelarna med ketos då den totala mängden kolhydrater stiger över de övre gränserna på 50 g eller så för den genomsnittliga vuxna.

Varje diet som inkluderar en keto-strategi kommer att fungera om människor håller fast vid det. men när det gäller keto dieter, om du inte är beredd att äta inga korn, bröd, flingor, frukt, stärkelse grönsaker eller socker under långa perioder,
gå ner i vikt utan diet De dieter som hjälper dig att gå ner i vikt
är det förmodligen inte för dig.