hur går man ner i vikt på en vecka De 7 bästa matarna som hjälper dig att kasta pund

viktnedgång snabbt De 7 bästa matarna som hjälper dig att kasta pund

För tyngdförlust, Blake råder sina kunder att fylla hälften av deras tallrikar med icke stärkelse grönsaker som paprika, blomkål, svamp, broccoli, sparris och spritkål. Stärkelsefulla grönsaker, däremot, innehåller potatis, ärter och majs. I en studie från 2015 som publicerades i PLOS One,
hur går man ner i vikt på en vecka De 7 bästa matarna som hjälper dig att kasta pund
fann forskare i Harvard att efter 24 år män och kvinnor som konsumerade icke-stärkelseproducerande produkter, vilket är högre i fiber och lägre i kolhydrater, tenderade att gå ner i vikt. I likhet med bär är icke-stärkelseprodukter lägre på det glykemiska indexet, vilket innebär att de leder till färre blodsockernor och mindre hunger.

Även om vete och bröd ensam har blivit ämnen för debatt i holistiska hälsocirklar, sade Blake att hela korn som också är rika på fiber är en viktig del av en hälsosam kost. Det betyder inte att du borde böja på bröd! ‘Jag älskar saker som brunt ris och havregryn,’ sade Blake, ‘för att de är riktigt stora hela korn som vanligtvis har lite mer fiber än bröd.’ Om du ‘Vi ska välja bröd, Blake rekommenderade att leta efter 100 procent helvete sorten.
hur går man ner i vikt på en vecka De 7 bästa matarna som hjälper dig att kasta pund